TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Køkkenapparater/Vaffeljern

Vaffeljern

Nu kan du lave lækre vafler med et godt vaffeljern!
13 resultater sorteret efter  
Popularitet
Vælg dobbelt vaffeljern 2 vafler - Sort - OBH Nordica
OBH Nordica

Vælg dobbelt vaffeljern 2 vafler, Sort

329 kr.699,95 kr.
I restordre

Mere om Vaffeljern

Kitchentime er vilde med vafler og kender vores produkter. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores vaffeljern er du velkommen til at kontakte vores kundeservice!

De fleste kender vafler fra Belgien og har med garanti spist dem hver sommer, enten som en isvaffel eller den traditionelle tykke, belgiske vaffel. Ordet vaffel stammer helt tilbage fra det gamle sprog frankisk og betyder bikage – den sekskantede vokscelle, arbejderbierne opbevarer honning i. Det er således nemt at forstå, hvorfor netop dette er inspirationen til ordet, når man sætter tænderne i en lækker, frisklavet vaffel fra vaffeljernet. Vafler har gennem flere hundrede år været en foretrukken dessert, og via teknologi og innovation er det nu blevet så hurtigt og nemt at lave vafler, at vi godt kan forstå, at de er noget af en favorit i hjemmet, både hos store og små.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af vaffeljern i flere designs og med forskellige funktioner. Du kan f.eks. finde det helt klassiske vaffeljern i støbejern, som giver en fantastisk jævn varmefordeling og uovertrufne sprøde og bløde vafler. Hvis det skal være ekstra nemt og hurtigt, kan et elektrisk vaffeljern med en non-slip belægning gøre den eftertragtede vaffel endnu mere attraktiv. Der findes flere måder at lave vafler på, og nogle foretrækker at sætte vaffeljernet på bordet, så hele familien kan få en lind strøm af lune vafler, mens et andet alternativ kan være et vaffeljern til bålet, når sommeren kalder.

Ikke nok med at du kan få lækre vafler tilberedt på flere måder, du kan også vælge, om dine vafler skal være hjerteformede, når du forbereder en romantisk morgenmad, eller måske har du brug for dybe vafler til den hjemmelavede isdessert. Selvom vafler kommer i en sød udgave, kan de også bruges til at lave lækre salte vafler. Uanset hvilken vaffel dit hjerte (og smagsløg) begærer, findes der helt sikkert et vaffeljern i vores sortiment, der passer perfekt til formålet.

Hos KitchenTime finder du et stort udvalg af vaffeljern, og i vores webshop kan du se hele vores udvalg af køkkenudstyr. Vi tilbyder hurtig levering og gode priser.

Populære filtre

-

onsdag den 6. marts 2024
Vaffeldagen
Guides

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige