TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Juicepressere

Pres saften ud af jordens fantastiske frugter!
26 resultater sorteret efter
Juicy citruspresser - Gul - RIG-TIG
RIG-TIG

Juicy citruspresser, Gul

69,97 kr.99 kr.
På lager

Mere om Juicepressere

Juice smager godt og er samtidigt sundt, og det kan være super nemt at lave derhjemme med en kombination af forskellige ting fra køleskabet! Et friskpresset ingefær-shot fra morgenstunden eller en traditionel saft- eller frugtjuice.

Der findes mange former for juicepressere og om det er en Slow Juicer eller en klassisk citronpresser du skal bruge, kommer helt an på hvad dine behov er. Nogle har brug for begge, andre vælger den ene mulighed, det er helt op til dig! Men skal der laves drinks, juice eller måske bare en mindre appetizer, så er du kommet til den helt rigtige kategori!

En citronpresser er perfekt, hvis du skal presse lidt citronsaft ned i maden eller vil lave en klassisk frisk appelsinjuice med håndkræft. Hvis du vil udnytte dine råvarer bedst muligt og bevare flest mulige vitaminer og give mest mulig smag er en juicepresser derimod perfekt. Såsom en lækker, friskpresset juice af rødbeder, selleri, æbler osv. hvor en klassisk citronpresser ikke kan gøre arbejdet.

Juicepresseren er perfekt når du hurtigt vil kunne lave en lækker, friskpresset juice, eller hvis du skal bruge citron- eller limejuice til madlavning eller drinks. En juicepresser eller citruspresser er nem at anvende og friskpresset juice er en hel del sundere end det du køber i butikken. Hvis du har svært ved at vælge den helt rigtige juicepresser så kontakt endelig vores kundeservice, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige