TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Madlavning/Gryder & Kasseroller

Gryder & Kasseroller

Her finder du klassiske og moderne gryder og kasseroller! Gryden er et klassisk køkkenredskab som er blevet brugt i hundredvis af år og som stadig er en vigtig del i vores køkken idag. 
554 resultater sorteret efter  
Popularitet
Padova gryde- og stegepandesæt 10 dele - Sunshine yellow - GreenPan
GreenPan

Padova gryde- og stegepandesæt 10 dele, Sunshine yellow

3.175 kr.
Lagerføres efter behov
1
...
16
Side 1 af 16

Mere om Stegepander & kogegrej

Kasseroller og gryder i forskellige størrelser er helt nødvendige i dit køkkenskab! Afhængigt af hvad der skal koges eller laves, har du brug for forskellige størrelser, former og materialer. Hos os finder du et bredt udbud, så du vil kunne finde netop den gryde eller kasserolle der passer til dine behov.

Udover kasseroller og gryder har vi også dampkogere, trykkogere og kedler i sortimentet. Dampkogere findes både som et indsats til kasserollen og som selvstændigt produkt. Med dampning bevarer du madens smag og næringsstoffer, og denne tilberedningsmetode er velegnet til følsomme råvarer som f.eks. fisk. Du finder også andre ting som kantinebeholdere, bain marie og beholdere til vandbad. Trykkogere har ligesom dampkogere en positiv indvirkning på madens næringsindhold, og derudover forkorter de tilberedningstiden betydeligt takket være deres høje tryk og temperatur. Kedlen er ideel for dig der er trætte af alle køkkenmaskiner med ledning eller som simpelthen sætter pris på klassisk design og funktion.

?Kasseroller af høj kvalitet har ofte en kerne af aluminium da dette metal giver en hurtig varmefordeling. Med en tyk bund får du jævn og høj varme, og et ydre af rustfrit stål gør kasserollen let at rengøre. Kasseroller og gryder kan også have non stick-belægning, hvilket gør dem nemme at rengøre og forhindrer maden i at brænde fast , men det gør dem også noget mere følsomme. Kasserollen eller grydens størrelse og vægt samt håndtagenes udformning bør passe dig godt, så de ikke føles uhåndterbare.

I en gryde kan du tilberede det meste og den er med sikkerhed i de fleste køkkener. Du kan bruge en gryde til at lave en god pastagryde, eller hvorfor ikke en god suppe? Der findes utrolig mange gode opskrifter på gode gryderetter online og du finder selvfølgelig også gode gryderetsopskrifter i de fleste kogebøger. Der er ikke nogle regler eller begrænsninger for hvilke råvarer du kan komme i din gryde da det plejer at blive godt alligevel, i den rette kombination selvfølgelig. Vi har gryder med forskellige materialer, priser, kvalitet og størrelse. Hos os finder du mange højkvalitets gryder, for jo højere kvalitet, desto længere livslængde har gryden og vi ønsker at du skal have glæde af din gryde i årtier! For at forlænge grydens levetid skal du, ligesom med alle køkkenredskaber, passe godt på dine gryder. Sørg for at der ikke er noget der brænder sig fast og vask dem op roligt og nøje.  

-

onsdag den 28. februar 2024
5 Populære Gryder - Lav gode måltider med kvalitets gryder
Guides

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige