TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Juliennejern

Redskaber som laver fine lange strimler!
1 resultater sorteret efter  
Popularitet
Juliennejern - Rustfrit stål - Rösle
Rösle

Juliennejern, Rustfrit stål

279,95 kr.379 kr.
På lager

Mere om Juliennejern

Efter en lang arbejdsdag har man sjældent tid eller overskud til at håndsnitte alle gulerødderne, få kålen skåret ud i de perfekte små strimler, eller rive courgetten ud så den kan bruges som erstatning til din pasta. Med et Juliennejern kan du lave fine lange strimler nemt og hurtigt!

Hvad er et Juliennejern helt præcist? Juliennejernet fungerer som en grøntsags strimler, som hjælper dig med enkelt at kunne lave flotte smalle strimler af diverse grøntsager, som f.eks. gulerødder. At skære grøntsager i smalle strimler er et svært arbejde som kræver gode knivkundskaber, hvilket enhver hverdagskok ikke besidder. Det er desuden tidskrævende og frustrerende da man sjældent får det resultat som man havde ønsket sig. Et juliennejern, kan gøre din madlavning nemmere, ligegyldigt om du skal lave aftensmad, dessert, eller rive nogle smalle strimler af bl.a. appelsin- eller citronskal ovenpå din morgenmad. Det er brugervenligt og sikkert, så selv de små kan være med.

Imponer gæsterne til middagen og vis dine enestående madlavningstalenter. Hvem siger at man ikke må få lidt hjælp af et Juliennejern? Alle trick gælder i et køkken så hvorfor ikke tage alle midler i brug? Hvorfor bruge 10 min på at lave gulerodsstrimler når du kan bruge 2? Det lyder ikke som meget, men i længden betyder dette at du slipper for at rive grøntsager i to hele døgn ud af et år. Det kan du ikke sige nej til!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige