TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Byd ind sommeren 10-50% rabat på næsten alt | 2:08:44:59

Madlavning/Køkkenudstyr/Kartoffelmosere

Kartoffelmosere

Find kartoffelmoseren som skal mose dine kartofler.
12 resultater sorteret efter
Poppy kartoffelpresse - Rustfrit stål - Dorre
Dorre

Poppy kartoffelpresse, Rustfrit stål

165 kr.305 kr.
I restordre
KAMPAGNER

Mere om Kartoffelmosere

Det er sommer og bøffen steger på grillen. Det er vinter og gryderetten simrer på komfuret. Men i begge scenarier mangler der lige én ting, den perfekte kartoffelmos. Med en kartoffelpresser bliver det nemt for dig at mose dine kartofler til en glat, fin og cremet kartoffelmos. - Hjemmelavet kartoffelmos er det allerbedste!

En kartoffelpresser er også velegnet til at mose andre rodfrugter og grøntsager. En kartoffelmoser gør det nemmere for dig at mose en større mængde kartofler på en gang. Hvilken model du vælger, er ikke så vigtigt for resultatet, da de alle er effektive og nemme at bruge. Men det er vigtigt at du vælger en moser, som du synes er behageligt at arbejde med, og som har et design der falder i din smag.
Med kartoffelmoseren slipper du for at bakse med en stavblender, en ske, eller en gaffel. Du har nemlig et remedie som er så brugervenligt at selv de små kan være med!

I vores katalog kan du se alle de forskellige modeller og finde netop din favorit! Ved at kombinere design og funktionalitet, er en kartoffelmoser tidssvarende, og stadigvæk et flot tilbehør til køkkenet. Måske den perfekte gave til en som ikke mangler noget?

En kartoffelpresser er et must i det skandinaviske køkken. Du sparer en masse tid, både under kartoffelmosningen, men også under opvasken. Du kan lynhurtigt få kartoffelmoseren ren! Tænd for det varme vand og se hvordan kartoffelmassen glider elegant af køkkenredskabet. Aldrig har det været lettere at kokkerere den perfekte kartoffelmos!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige