TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Grydeskeer

Find den passende grydeske i denne kategori.
157 resultater sorteret efter
Staub suppeske - 31 cm - STAUB
STAUB

Staub suppeske, 31 cm

97 kr.120 kr.
På lager
1
...
5
Side 1 af 5

Mere om Grydeskeer

Vi har et bredt udvalg af grydeskeer fra kendte varemærker til en god pris. Her finder du også både træskeer, grydeskeer og træskeer hvis du er ude efter disse køkkenredskaber. Hvis du vil have en grydeske som tåler høj varme og er praktisk, så har vi grydeskeer fra mærket Rig-Tig i silikone som tåler ekstra meget varme og endda opvaskemaskine.

En grydeske er et værktøj som har mange sider og som ikke bare er uundværligt for at røre rundt i gryder og kasseroller; grydeskeer kan desuden bruges til madlavning, bagning og servering. Hos os finder du grydeskeer i blandt andet materiale som kirsebærtræ, nylon, melamin og silikone.

Vores grydeskeer har forskellige modeller og farver. Hvis du er ude efter en stilren grydeske eller hvis du er ude efter en praktisk og traditionel grydeske så har vi det som du søger.

Vil du i stedet have en grydeske i en mere klassisk model har vi flere i kirsebærtræ. Vi har grydeskeer, træskeer og træskeer i alle mulige farver, både i klare farver, pastelfarvet og neutrale farver. Dette er så du skal kunne finde den grydeske, træske eller grydeske som falder i din smag!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige