TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Mortere

En af jordens ældste køkkenredskaber!
17 resultater sorteret efter
Satake Nabe støbejernsmorter - Sort - Satake
Satake

Satake Nabe støbejernsmorter, Sort

166 kr.256 kr.
I restordre
KAMPAGNER
Petra morter
 - White - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Petra morter , White

719 kr.899 kr.
På lager
UDSALG
-20%

Mere om Mortere

En morter er en af verdens ældste køkkenredskaber og anvendes stadig flittigt i dag. I vores sortiment kan du vælge mellem en masse morterer i forskellige størrelser og materialer. Ved hjælp af din morter kan du lave dine egne spændende krydderiblandinger eller finmale tørrede, hele krydderier. Måske du vil lave den perfekte krydderiblanding til en marinade, eller mangler lige det sidste til din egen dressing. Med en morter er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke sammensætninger du kan lave!

Vil du sætte prikken over i’et i køkkenet? Hvorfor købe færdige og kedelige krydderiblandinger i supermarkedet, når du kan lave dine egne? Prøv f.eks. at lav din egen krydderiblanding til en lækker omgang Garam Masala, som smager udsøgt sammen med en saftig kylling. Bland selv krydderierne så du får den perfekte smag, eller kast dig ud i at lave din helt egen karry!

Udover at være et vigtigt køkkenredskab, som man ikke burde undvære i sit køkken, er de fleste af vores modeller desuden meget flotte og passer ideelt som dekoration på køkkenbordet eller køkkenhylden når de ikke er i brug!

Vi har mange forskellige modeller og design, så vi har med sikkerhed et produkt til dig, en klassisk kraftig granit morter, eller måske en morter af træ. Find lige den morter som passer allerbedst ind i dit køkken og til din indretning.

Vi har mortere i alle prislejer, fra mærker som Le Creuset, Nordwik, Gense eller Satake.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige