TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Plader

Her finder du plader af alle mulige slags!
19 resultater sorteret efter
Nordic Ware naturals bageplade med gitt - 32,7x45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware naturals bageplade med gitt, 32,7x45,4 cm

231 kr.335 kr.
På lager
KAMPAGNER

Mere om Plader

Det kan være en god idé at du måler din ovn inden du bestiller en bageplade eller bradepander for at du skal være sikker på at du køber en plade som passer til din ovn. Det kan endda være smart at opbevare plader rummet under ovnen, så undersøg gerne hvilken type opbevaring som du har tilgang til for at det passer dine behov. Vi håber at du finder den plade som du leder efter hos os på Kitchentime!

Plader er nødvendige hvis du vil lave god ting i ovnen så som pommes frites, pizza, eller måske fyldte aubergineskiver? Vi har både bageplader i mere klassiske rektangulære former, samt andre med runde kanter. En pizzaplade, som er en rund bageplade, passer jo dig som er en rigtig pizzaelsker!

Vi har også en smart pizzaform i form af en pizzamåtte med smarte huller i bunden for at pizzaen skal blive rigtigt sprød og ekstra god! I denne kategori finder du også pizzariste i stål og en smart nedkølningsrist med flere etager hvor du kan opbevare varme brød enkelt. Risten kan derefter foldes sammen hvilket gør at den fylder mindst muligt plads i dit køkken.  

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige