TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Ramekiner

Creme brûlée eller måske soufflé?
5 resultater sorteret efter
Ramekin låg nr. 2 Serie Originale 10 cl - Hvid - Pillivuyt
Pillivuyt

Ramekin låg nr. 2 Serie Originale 10 cl, Hvid

44,96 kr.59,95 kr.
På lager

Mere om Ramekiner

Skal du holde middag, og drømmer om at imponerer dine gæster med en dejlig soufflé, eller måske en lækker creme brûlée? Med ramekiner eller cocotte kan du servere skønne desserter eller små portionsforretter direkte fra ovnen!

Ramekinen er et flot ovnfast fad, som du kan bruge i køkkenet til både forskellige middagsretter, eller hvis du skal bage i konditorkøkkenet. De kan bruges til de skønneste desserter, måske endda din mormors hemmelige opskrift på en soufflé, som fortjener at blive serveretter i den fineste ramekin.

Det bedste af det hele? Ramekinerne fylder næsten ingenting i køkkenet og vil helt sikkert imponere gæsterne. Er du ikke til de franske klassikere (creme brûlée og soufflé) så frygt ej! Du kan også bruge dem til at lave en smeltet chokoladekage, osteretter, is eller blot servere tilbehøret til hovedretten i dem. Kun fantasien sætter grænser for hvad disse kan bruges til. Har du nogensinde prøvet at bage en muffin i en porcelæns ramekin? Med disse ramekiner bliver du inspireret til at eksperimentere i køkkenet og måske opfinder du en ny dansk klassiker!

Vi har et bredt udvalg af ramekin i porcelæn og stentøj, og i blandt vores mærker findes der minigryderne fra Staub i alverdens farver, de klassiske hvilke er i porcelæn fra Xanita, og meget mere - alle perfekte til hverdagsbrug, eller en smuk borddækning til fredagens middagsselskab. Din nye ramekin vil gå fra generation til generation og være et must i familien.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige