TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Madlavning/Pander/Pandekagepander

Pandekagepander

Mangler du den perfekte pande til pandekager? Vi har et stort udvalg af pandekagepander til både danske, svenske, franske og amerikanske pandekager!
18 resultater sorteret efter  
Popularitet
Hard Face omelet- og pandekagepande - 22 cm - Fiskars
Fiskars

Hard Face omelet- og pandekagepande, 22 cm

302 kr.430 kr.
I restordre
Barcelona pandekagepande - 28 cm - GreenPan
GreenPan

Barcelona pandekagepande, 28 cm

449 kr.661 kr.
Lagerføres efter behov
Nordic Ware Smiley pandekagepande - Ø27 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware Smiley pandekagepande, Ø27 cm

364 kr.456 kr.
På lager
KAMPAGNER

Mere om Pandekagepander

Nogle gange kommer pandekagepanden med et lille hjælperedskab som du stryger dejen ud med for at udjævne pandekagen så meget som muligt. Og du kan selvfølgelig bruge pandekagepanden til at stege andre ting såsom kød, kartofler eller bruge den som en omeletpande.

Pandekager kan være mange ting, og i næsten alle køkkenkulturer finder man en variant af den elskede pandekage. I Danmark er pandekagerne store og flade, de drysses med sukker, syltetøj og måske en klat is, i USA er de mindre og tykke med sirup og blåbær, mens de i Frankrig kaldes for crêpes og fås i mange smagsvarianter. I det salte hjørne har vi den mexicanske tortilla, der egentlig kaldes for et fladbrød, men minder meget om en pandekage, blot tilberedt med majsmel. Pandekagepander kommer i mange udgaver og passer derfor til netop den pandekage, du elsker at lave.

Hos KitchenTime har vi et bredt udvalg af pandekagepander, og du finder nemt lige den størrelse og udformning, du står og skal bruge. Tefals pandekagepander er en klassiker, der sikrer, at pandekagerne ikke brænder fast, ligesom de er forsynet med et Thermospot i midten, der afslører, hvornår panden er varm. Denne pande kan benyttes på alle typer af kogeplader. Hvis du mere er til en solid støbejernspande, der giver en uovertruffen varmefordeling til dine pandekager, er det bestemt værd at kigge nærmere på udvalget fra svenske Ronneby Bruk.

Der findes som sagt mange størrelser inden for pandekager, og vi har også et udvalg af pandekagepander til de mindre og tykkere pandekager, såsom den svenske pandekage. Det er næsten selvskrevet, at både børn og voksne nyder pandekager i stor stil, men skal der lidt ekstra sjov på bordet, når pandekagerne serveres til børnene, har Nordic Ware skabt pandekagepander med mønster. Så er det ikke kun smagen af pandekagerne, der bringer et smil på læberne.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af pandekagepander til hverdag og fest, og vores webshop byder på masser af køkkenudstyr til hele familien. Få sendt dine varer hjem til døren, hurtigt og nemt.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige