TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Mål

Følg opskriften til punkt og prikke!
33 resultater sorteret efter
De Buyer målekande - 0,5 L - De Buyer
De Buyer

De Buyer målekande, 0,5 L

199 kr.215 kr.
I restordre

Mere om Mål

Står du også og kæmper når du skal bage den perfekte kage, fordi du har problemer med at omregne fra cl og dl til g og kg? Så er har vi løsningen, et decilitermål, en målekande eller et målebæger, gør det meget nemmere når du skal finde de rigtige mængder, og alt du har brug for, kan du finde lige her!

Alle behøver et antal forskellige mål for at kunne følge en opskrift til punkt og prikke, og selvfølgelig ikke mindst holde styr på forholdene når man laver mad. Hos os finder du både målesæt og større litermål.

Du har nok opdaget det, men os hos Kitchentime er vilde med præcision i køkkenet, og vil gerne hjælpe dig godt på vej. Med et ordentligt målebæger, kan du nemlig hæve dit ambitionsniveau og altid lave den bedste mad til dine nærmeste. Risene bliver bare lidt bedre med det rigtige forhold, og kagen bliver ikke helt så god hvis der er for meget eller for lidt mel i.

Vi har alt fra robuste mål i glas, til stål og endda ergonomisk plastik.

Sørg for at anskaffe dig det helt rigtige redskab, så dine forventninger mødes. Mangler du en form for måleredskab er du velkommen til at kontakte vores kundeservice!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige