TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Kulgriller

Vi har et stort udvalg af kulgrill til de lyse sommeraftener fra blandt andet Eva Solo, Espegard og Landmann. Altid hurtig levering!
8 resultater sorteret efter
FireSpot grill - Cortenstål - Eva Solo
Eva Solo

FireSpot grill, Cortenstål

4.499,95 kr.9.274 kr.
Lagerføres efter behov
KAMPAGNER

Mere om Kulgriller

Her finder du alle vores forskellige kulgrille. Vi har kulgrille i forskellige forme og designs fra kendte varemærker!

Når træerne springer ud, og de lyse sommeraftener fylder himlen med pastelfarver, er der ikke noget bedre end at sidde ude med et tæppe om skuldrene, mens gløderne fra kulgrillen stadig ulmer, og de sidste bidder af maden nydes i fulde drag. Der er ingen tvivl om, at Danmark er et land, hvor grillsæsonen værdsættes af både store og små. Kulgrillen er en favorit hos mange, da det tager tid at opvarme den klassiske grill, og den bidrager med en perfekt smag til maden. Når først valget er faldet på en kulgrill, skal du tænke på størrelse og funktion, så du vælger den grill, der passer allerbedst til dit behov.

Hos KitchenTime har vi en kulgrill, der passer perfekt til den lille romantiske middag under åben himmel. Vi tænker her på bordgrillen i porcelæn fra Eva Solo, der nemt kan tages med på en picnic, samt bålpanderne fra Espegard, der kan finde en fast plads i haven, når familien og vennerne samles om bålpladsen hele året rundt. Hvis du har brug for den helt store udgave til stegen og stadig vil have plads til andre ting, har Landmann grillentusiastens bedste ven. Modellen har et termometer på låget, så der kan holdes et skarpt øje med tilberedningen.

Priserne på kulgrill varierer alt efter størrelse og formål, og derfor er det altid en god idé at vælge en grill, som både opfylder dine ønsker og leverer lækker grillmad gang på gang.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af kulgrill, og i vores webshop er der et altid velassorteret udvalg inden for alverdens køkkenudstyr. Vi leverer hurtigt, så du kan få grillet på livet løs! Køb allerede i dag.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige