TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Servering/Bestik/Ostehøvle

Ostehøvle

Her finder du vores ostehøvle!
32 resultater sorteret efter
Bjørklund Amitto Ostehøvl med riller - Rustfrit stål - Hardanger Bestikk
Hardanger Bestikk

Bjørklund Amitto Ostehøvl med riller, Rustfrit stål

218 kr.242 kr.
På lager

Mere om Ostehøvle

Ostehøvlen er en norsk opfindelse og blev opfundet i 1925 af møbelsnedkeren Thor Bjørklund. Ostehøvlen kom til verden fordi Thor irriterede sig over at han aldrig kunne få jævne skiver ost med en normal kniv. Han prøvede derfor et andet værktøj, træhøvlen hvilket fik ham til at lave vores elskede ostehøvl. 1925 er efterhånden længe siden, men trods det kan man nogle gange blive tosset over ikke at kunne lave fine osteskiver - det gælder derfor om at skaffe en rigtig god ostehøvl så du slipper for at blive irriteret, da det skulle være nemt at høvle ost.

Kært barn har mange navne og her finder du mange forskellige varianter af den uhyggelige populære ostehøvl, som også bliver kaldt osteskærer eller ostekniv. En sand klassiker i de danske køkkenskuffer som næsten bruges dagligt i mange hjem. Eftersom ostehøvlen bruges flittigt, er det vigtigt at skaffe en kvalitetshøvl som holder længe og som fortsætter med at give dig perfekte osteskiver til morgenmaden om og om igen. Hos os på KitchenTime finder du flere forskellige modeller, både ostehøvle med tråd og klassiske høvlemodeller.

Alle vores ostehøvle er lavet i topkvalitet. Med disse er det slut med ujævne skiver og frustration ved morgenbordet. Det bliver så let at alle ved bordet kan være med. Gør osteskæring til en leg og se hvem der hurtigst kan lave de flotteste skiver. Hermed er det en fantastisk undskyldning for spise en masse forskellige oste. Har du nogensinde smagt en lækker fransk Comté der smelter på tungen og fryder munden med nøddeagtige noter? Eller har du brug for en undskyldning for at spise en delikat Tomme De Savoie med et glas rødvin til? Vi har fundet løsningen. Afprøv den med din nye Ostehøvl.

Der er ingen tvivl om at der altid burde ligge en ostehøvl på morgenmordet om søndagen, hvordan får man ellers ost på bollerne?

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige