TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Servering/Bestik/Spisebestik

Spisebestik

Vi har et stort udvalg af bestik designet til både hverdag og fest fra bl.a. Gense, Georg Jensen, House Doctor. Altid favorable priser og hurtig levering.
BordgaflerBordkniveBordskeer
343 resultater sorteret efter
Copenhagen grillkniv 4 dele - Mat - Georg Jensen
Georg Jensen

Copenhagen grillkniv 4 dele, Mat

500 kr.759 kr.
På lager
KAMPAGNER
1
...
10
Side 1 af 10

Mere om Spisebestik

Bestik er noget du bruger oftere end du måske tror, så det er helt sikkert værd at investere i et sæt spisestel til hverdag og fest. Vi har både komplette sæt og individuelle stykker, afhængigt af om du har brug for at supplere eller erstatte din samling helt.

Vi bruger bestik flere gange om dagen. Vi retter an til det store søndagsmorgenbord, snupper en hurtig müsli til den lille sult eller tilbereder en flerretters menu til venner og familie ved højtider og fødselsdage. Måske har du allerede fundet dit yndlingsbestik, der findes frem både til hverdag og fest, og er nu på udkig efter at supplere dit sæt. Eller måske står du og mangler en helt ny samling. Vi har et stort udvalg af bestik fra de store kendte mærker, der vækker minder, samt de mere utraditionelle, der leger med former og farver. Et bestik holder i mange år, og nogle serier går sågar i arv, så vi guider dig her til at vælge den rette følgesvend til borddækningen.

Hos KitchenTime finder du et bredt udvalg af bestik, og du finder nemt lige det, hjertet/ganen begærer. Er du på udkig efter et traditionelt bestik, der holder i årtier? Eller har du måske arvet et bestik, der skal suppleres med flere dele? Så tag et kig på de klassiske designs. Et af de populære bestik fra Georg Jensen blev designet af svenske Sigvard Bernadotte, der designede serien af samme navn, i en herlig blanding af art deco og nordeuropæisk funktionalisme. Bestikket er kendt for den blanke overflade og de karakteristiske rifler, der er et håndværk, der kræver mange års træning.

Hvis du er mere til et enkelt design, er Gense en klassiker, der aldrig går af mode. Med tiden er bestik gået fra at være forarbejdet i sølv eller være forsølvet til også at inkludere designudgaver i børstet stål, messing eller guld. Flere designs er kommet til fra blandt andet House Doctor, der sætter nye standarder inden for nordisk elegance, og Bloomingville, der giver plads til leg gennem deres finurlige designunivers.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af bestik til hverdag og fest, og via vores webshop kan du se hele vores udvalg inden for køkkenudstyr. Det er både hurtigt og nemt at bestille dit køkkengrej hos os.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige