TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Servering/Fade, skåle & bakker/Kagefade & Tærtefade

Kagefade & Tærtefade

Her finder du vores fine kagefad i forskellige modeller og størrelser!
49 resultater sorteret efter
Hammershøi tærtefad på fod Ø30 cm - hvid - Kähler
Kähler

Hammershøi tærtefad på fod Ø30 cm, hvid

359 kr.529 kr.
På lager
12
Side 1 af 2

Mere om Kagefade & Tærtefade

Du har fødselsdag, og hvad betyder det? Kage!

Vi har et bredt udvalg af kagefade, som vil stå allerbedst sammen med din kage. Måske et klassisk fad af porcelæn, til en fin brownie, eller et Bourges kagefad til de fineste små cupcakes eller muffins.

Et kagefad er perfekt når du holder fest eller har budt gæster over til kaffe og kage. Vi har endnu flere klassiske lagkagefade, hvilke er perfekte til at servere enhver kage på! Med kageopsatser bliver kagen bordets midtpunkt og det bliver desuden enklere at skære kagen op og servere den, hvem elsker ikke nemmere mulighed for endnu et stykke kage.

Når du har stået og bagt i flere timer for at lave den perfekte kage, hvorfor så ikke give kagen den opstilling, som den fortjener. Et elegant kagefad er nemlig det sidste touch til dine smukke hjemmelavede kager, og fremviser dine bage egenskaber på bedste vis med deres højde.

Her på KitchenTime finder du kagefade og kageopsatser i flere forskellige materialer og farver som opfrisker alle fester! Du finder flere smukke serveringsfade til forskellige opdækninger og klassiske kagefade på fod i forskellige materialer. Et af vores mest populære kageopsatser er 2-etager og i glas fra Dorre, hvilket findes i flere forskellige flotte farver. Nogle af vores kagefade og kageopsatser leveres med en klokke, hvilket er perfekt når du skal servere buffétmad, kage eller brownies som skal stå udendørs eller som skal stå fremme mens man venter på at resten af maden serveres.

Du finder bl.a. kagefade og kageopsatser fra mærker som Dorre, DUKA, Blomsterberg og Littala. Alle mærker er kendt for deres design og deres sans for kvalitet.

Kig vores udvalg af kagefade og kageopsatser igennem og find det stativ der passer allerbedst til din smukke lagkage, måske et i hvidt marmor?

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige