TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Ostefade

Her finder du vores ostefade og osteklokker!
14 resultater sorteret efter
Nicolas Vahé tapasbakke - 73 cm - Nicolas Vahé
Nicolas Vahé

Nicolas Vahé tapasbakke, 73 cm

209 kr.319 kr.
På lager

Mere om Ostefade

Inviter dine gæster over til det helt store ostebord. Det er hyggeligt og nemt at forberede, og serverer du osten med en masse lækkert tilbehør, er det et festligt og overdådigt måltid, især da et ostefad kan være både en lækker snack eller en smagfuld dessert. Så selvfølgelig skal man også have det helt rigtigt til anretningen!

Marmorbakker er blandt de mest populære produkter vi har i sortimentet, og er en perfekt gave når du skal til middag eller fejre fødselsdag! En flot marmorbakke er perfekt at servere dessertoste på og vi har endda modeller i både træ og marmor, så du kan have brød på træsiden og ost på marmorsiden.

Ost er for mange en af livets store daglige nydelser. Denne nydelse kan blive endnu større, hvis ostene serveres på en flot og praktisk ostebakke. Vi har ostebakker i forskellige stile og materialer, for at du kan finde din favorit. Vores bakker har forskellige smarte løsninger, som eksempelvis runde ostebakker der kan snurre rundt så alle kan få fat i den ost de gerne vil have, eller ostebakker hvor du kan skrive ostenes navne på bakken med kridt. For dig som er ude efter en klassisk osteklokke, er det her du finder dem. Slut med plastikposer på morgenmadsbordet og opbevar i stedet din ost i en praktisk og flot osteklokke med glaslåg! En osteklokke giver samtidigt dine oste de rigtige forudsætninger for temperering på en enkel og elegant måde, smagen får nemlig mulighed for at udfolde sig, og konsistensen bliver blødere.

Osteklokkerne kan fås i forskellige prislejer og der er en til enhver smag. Elsker du ost og har du brug for en stor osteklokke? Det har vi! Servere du mest ost for gæsternes skyld, men vil vise dem at du er med på ostemoden? Vi har redskaberne du skal bruge! Køb et pænt ostebræt og måske en ostekniv?

Med en osteklokke tager du også hensyn til dem der ikke er til oste. Osten ser saftig og lækker ud inde i klokken, mens lugten forbliver inde i klokken. Hermed slipper du for ostelugt i hele køleskabet! Hvad mere kunne man ønske sig!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige