TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Serveringsbakker

Her finder du alle vores flotte bakker!
211 resultater sorteret efter
Nordic Kitchen serveringsbakke - 34x50 cm - Eva Solo
Eva Solo

Nordic Kitchen serveringsbakke, 34x50 cm

599,95 kr.799 kr.
I restordre
1
...
6
Side 1 af 6

Mere om Serveringsbakker

Hvis du skal overraske dine kære med morgenmad på sengen eller bare skal bære middagskaffen ind i stuen, så er en bakke det perfekte redskab. Her finder du vores bakker som vi har i forskellige modeller og materialer.

Her finder du stålbakker, bakker i træ, bakker i plast, med håndtag og bakkebord. Et par bakker i køkkenet er ikke bare praktiskt ved servering men de kan desuden både være dekorative på væggen eller på køkkenbordet! Her finder du alt fra gode serveringsbakker til dekorative marmorbakker eller morgenmadsbakker. Hvilken type af bakke som du bør skaffe dig afhænger af hvad du skal bruge din bakke til. Hvis du skal bruge din bakke til at servere morgenmad på sengen til nogen du holder af kan det være godt at vælge en bakke med håndtag så overraskelsen ikke bliver ødelagt på vej ind i soveværelset, fordi du ikke havde så godt fast i bakken. Er du ude efter en bakke som du kan bruge til at bære ting ind til stuen for at nyde din morgenmad foran fjernsynet, så kan du måske nøjes med en lidt mindre bakke som også er god at have til at bære ting ud til altanbordet hvor pladsen måske er begrænset. Uanset hvilken slags bakke du er ude efter, så finder du den helt sikkert herunder!

Populære filtre

Marmor bakke sortMarmor bakke rundMarmor bakkeBakke sølvRund bakkeFirkantet bakkeSort bakkeBakke rottingBakke plastTræbakke rundTræbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige