TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Servering/Kander & Karafler/Sovseskåle & sovsekander

Sovseskåle & sovsekander

Her finder du en af dine nye sovsekander!
28 resultater sorteret efter
Rhombe saucekande 67 cl - Blå - Lyngby Porcelæn
Lyngby Porcelæn

Rhombe saucekande 67 cl, Blå

524 kr.665 kr.
På lager

Mere om Sovseskåle & sovsekander

En sovsekande eller en sovseskål fuldender middagsbordet, Sovsen smager bare lidt bedre med den perfekte steg, kartofler og grøntsager, hvis den serveres i en elegant skål – for hvad er en steg uden sovs? Lige så kedelig og håbeløs som en kold november morgen, og det er der ikke nogen der sætter pris på, for nogle mennesker er sovs det mest essentielle i måltidet!

Hos os finder du flere forskellige modeller af sovsekander eller sovseskåle i klassisk design som gør din sovseservering nemmere, og din opdækning meget pænere. Sovsekander findes nemlig i et væld af designs, til den kraftige pebersovs, den cremede bearnaisesovs eller den krydrede whiskysovs – kun det bedste er godt nok til en sovseelsker.

Om du leder efter sovsekander af klassisk hvidt porcelæn, i rustfri stål, glas og stentøj, så finder du et bredt udvalg hos os.

Vores mest populære sovsekander er fra mærkerne Exxent Xantia og Nordic Sense, og de er begge lavet i hvidt porcelæn. Kig rundt i vores sortiment af søde, smukke og originale sovsekander for at finde en sovsekande som passer til enten dit eller en vens køkken. Sovseskåle fungerer også rigtigt godt som gave. De findes i alle prislejer og burde have en plads i ethvert køkkenskab.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige