TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Vinkarafler

Her finder du alle vores karafler specielt lavet til vin!
31 resultater sorteret efter  
Popularitet
WMF vinkaraffel 1,5 L - Klar - WMF
WMF

WMF vinkaraffel 1,5 L, Klar

319 kr.471 kr.
På lager

Mere om Vinkarafler

Et smukt opdækket bord er ikke fuldendt uden en smuk vinkaraffel. De kan også bruges til vand eller andre drikke. Den kan endda bruges på brunchbordet til en lækker friskpresset juice. Vi har karafler du kan bruge i hverdagen, men også til specielle lejligheder, fødselsdage, jubilæums eller bare en hyggelig middag med dine nærmeste.

Vi har flere forskellige modeller i både klassisk og moderne design, så du skal nok kunne finde en karaffel, som falder i din smag. Flere af vores vinkarafler har bred bund og smal hals, for at fremhæve smag og aroma i dine vine på den bedste måde. Vi har vinkarafler fra flere velkendte glasværker som Orrefors, Kosta Boda, Spiegelau, Luigi Bormioli og Eva Solo. En vinkaraffel er en udmærket gave til nogen som for nylig er flyttet hjemmefra eller som kommer til at skulle flytte inden længe, da de formentlig ikke har skaffet deres egen, men sikkert ville blive glade for en flot vinkaraffel som gave! Vi har mange forskellige karafler, så du kan finde din favorit!

For at servere din vin med stil kan en smuk vinkaraffel være god at have! Her finder du alle vores vinkarafler som er specielt fremstillet til servering af vin. Med en smuk vinkaraffel slipper du for at stille papvinen eller en anden billig vinflaske på middagsbordet, samtidigt med at vinen luftes når den hældes over i serveringskaraflen.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige