TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Servering/Tallerkener/Spisetallerkener

Spisetallerkener

Her finder du alle vores flotte tallerkener!
925 resultater sorteret efter
Plissé tallerken Ø 26 cm - Hvid - Pillivuyt
Pillivuyt

Plissé tallerken Ø 26 cm, Hvid

155 kr.270 kr.
På lager
KAMPAGNER
1
...
26
Side 1 af 26

Mere om Spisetallerkener

Tallerkner er et vidt begreb, da der findes tallerkner i alle størrelser, til alle formål og anledninger; morgen, middag, aften. Der findes fine tallerkner til et middagsselskab, eller en klassisk tallerken til en hverdagsaften, der er såmænd også tallerkner specielt til forret, hovedret og desserttallerkner - faktisk også pasta- og suppetallerkner. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Så næste gang du skal holde middag, kan du med vores brede udvalg af tallerkensæt, dække dit bord med stil.

Farven er selvfølgelig også meget vigtig, og vi tilbyder både neutralt hvide tallerkener og tallerkener som sætter ordentlig farve på dit spisebord! En herlig, stor og farveglad tallerken til varm mad kan faktisk gøre smagsoplevelsen endnu bedre, mens en hvid og mere neutral tallerken fremhæver madvarernes naturlige kulør.

Her finder du vores tallerkener til varm mad, den mest anvendte af slagsen. Når du vælger tallerkener, burde du tænke på hvilken størrelse du helst vil have; vi har alt fra normale til store, til overdimensionerede.

Hos os har vi produkter til enhver smag, stil og behov. Måske leder du efter en farverig tallerken der tilfører lidt farve til din hverdag, eller en tallerken af klassisk hvidt porcelæn til dine forældres guldbryllup, eller måske har du bare brug for noget til din første lejlighed. Hos os kan du med garanti finde et tallerkensæt, der passer ind i dit køkken!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige