TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Vinreoler

Her finder du dit nye vinstativ!
30 resultater sorteret efter  
Popularitet
Varo vinreol 12 flaskor - Akacia - Dorre
Dorre

Varo vinreol 12 flaskor, Akacia

229 kr.322 kr.
I restordre

Mere om Vinreoler

Et vinstativ gør at du nemt og stilet kan opbevare og organisere dine vinflasker. Hvorfor ikke lade din vinsamling blive en del af indretningen ved at opbevare dine vinflasker synligt i køkkenet? Vi har blandt andet flere påbyggelige vinstativer, hvilket gør at du kan køpe flere dele og sætte på når din vinsamling vokser. Vi har vinstativer som gør at dine vinflasker bliver en naturlig del af indretningen eller på bordet med en vinholder. Foretrækker du at vin står skjult, så kan du i denne kategori også finde et vinskab. Vores vinstativ rummer alt fra 1 til 120 vinflasker. Vores mest populære vinstativ er RTA:s påbyggelige vinstativer, hvilket findes i forskellige størrelser.

Det er da lidt hyggeligt at have en samling af favoritvinen derhjemme? Her har vi alle vores vinstativer i forskellige størrelser og modeller.

Et vinstativ gør at du nemt og stilet kan opbevare og organisere dine vinflasker. Hvorfor ikke lade din vinsamling blive en del af indretningen ved at opbevare dine vinflasker synligt i køkkenet? Vi har blandt andet flere opbyggelige vinstativer, hvilket gør at du kan købe flere dele og sætte på når din vinsamling vokser. Vi har vinstativer som gør at dine vinflasker bliver en naturlig del af indretningen eller på bordet med en vinholder. Foretrækker du at vin står skjult, så kan du i denne kategori også finde et vinskab. Vores vinstativ rummer alt fra 1 til 120 vinflasker. Vores mest populære vinstativ er RTA’s opbyggelige vinstativer, hvilket findes i forskellige størrelser. Kig gerne ind i vores sortiment, hvor du kan finde det vinstativ som falder i din smag, måske foretrækker du et moderne bølgeformet vinstativ, eller et i en mere klassisk design i træ!

Hos os finder du med sikkerhed et vinstativ der passer ind i din indretning, om du er på udkig efter noget af træ, eller måske et stativ der kan hænges op på væggen for at få mere plads på bordet, men samtidigt udstille dine smukke flasker.

Måske du har en drøm om at begynde din egen vinsamling, som du gerne vil udstille i dit hjem, eller du har måske et ekstra rum i kælderen som du gerne vil lave om til en vinkælder, eller måske er du træt af at vinene alle sammen bare står og fylder. Vi har med sikkerhed produktet til dig.

Med mærker som Hahn Kitchenwar og Traditional Wine Racks, har vi noget til alle, i alle prislejer, og hvis du er på udkig efter noget helt specielt, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.

Se nærmere på vores udvalg af vinstativ allerede i dag og vælg det som passer til dig, dine behov og din indretning!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige