TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Gaveidéer! Alt til den madglade i køkkenet

Forklæder

Alle ved at en hjemmekok fortjener det allerbedste forklæde på markedet, men vi andre kan godt nøjes med et forklæde, der blot er behageligt og flot. Hos os på KitchenTime har vi samlet et stort udvalg af mange forskellige forklæder af læder, bomuld, og andre materialer. Der er derfor ingen tvivl om at du kan finde dit næste forklæde til dig eller måske endda som en gave til en der betyder meget for dig hos os.
Læderforklæder
81 resultater sorteret efter
Pieni Unikko forklæde - Rød-hvid - Marimekko
Marimekko

Pieni Unikko forklæde, Rød-hvid

244 kr.365 kr.
På lager
NYHED
1
...
3
Side 1 af 3

Mere om Forklæder

Gryderetter, sovs, grill eller andet der sprutter, har en tendens til at give pletter på din pæne skjorte – selvfølgelig lige når gæsterne ringer på døren. Slip for alt postyret med et kvalitetsforklæde. Du finder forklæder i høj kvalitet, men samtidig i en fornuftig prisklasse. De er udviklede i forskellige designs, farver og da de endda også findes i forskellige størrelser, er der noget for enhver smag. Vores forskellige forklæder emmer af kvalitet og er både bløde og fleksible.

Ikke nok med at forklæderne er praktiske, vil du også føle dig ekstra godt tilpas i køkkenet. Med et forklæde ser du professionel ud og selv hvis det ikke er i brug giver det køkkenet et personligt præg, så man kan mærke hvem der befinder sig derude. Hvem har sagt at kokken ikke må forkæle sig selv med et forklæde til ethvert humør? Et læderforklæde, et farvesprudlende eller et taljeforklæde. Vi har det hele!

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige