TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Alessi

308 resultater sorteret efter  
Popularitet
Moka espresso kaffebrygger induktion - 9 kopper - Alessi
Alessi

Moka espresso kaffebrygger induktion, 9 kopper

817 kr.850 kr.
På lager
1
...
9
Side 1 af 9

Mere om Alessi

Det italienske mærke Alessi er et familieselskab som blev grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi og er kendt for sit design og kvalitet. Alessi har et bredt sortiment af designprodukter af høj kvalitet til køkken og hjem som kombinerer funktion, elegance og nyskabende design. På Kitchentime finder du et stort sortiment af køkkenprodukter fra Alessi. Alessi startede i 1921 og har siden da skilt sig ud fra konkurrenterne på grund af deres produkter høje kvalitet. Selskabet har på lidt mindre end hundred år, trinvist gået hen imod at blive det ledende selskab hvad angår produktion af italiensk design. De fremstiller selve designprototyper med hjælp af deres ansattes ekspertise og kundskaber.

 Alessi som selskab, er altid åbne overfor forandring og udvikling samtidigt med at de værner om tradition og den kulturelle baggrund i de forskellige lande. Disse præferencer resulterer i ett fint håndværk som produceres med hjælp af maskiner. I Alessis sortiment finder du alt fra kedler, espressobryggere og gryder til bestik, glas og ure.

Designprodukter hos Kitchentime

Alessi har samarbejdet med mange store designere igennem tiderne og mange kendte designprodukter fra Alessi finder du her på Kitchentime. Du finder blandt andet produkter udformet af Richard Sapper som er designer af serien La Cintura di Orione med professionelle køkkenredskaber til moderne madlavning som gryder, kasseroller og stegepander. Richard Sapper har også designet 9091 kedlen med melodisk fløjtetud i messing som er den centrale del af designet og den første designkedel fra Alessi. Alessandro Mendini har lavet flere designklassikere som Moka espressobryggere, Parrot og Anna G proptrækker med flere populære efterfølgere.

Michael Graves står bag den flot designede kedel med en fuugl som fløjter når vandet koger, sammen med blandt andet en stilfuld flødekande og sukkerskål i samme serie. Aldo Rossi har designet La Cupola og La Conica espressobrygger og Il Conico kedler som alle har en flot konform som passer designerens produkter. Samt Philippe Starck som har formgivet designikonet Juicy Salif citruspresser. Alessi byder på et bredt sortiment af brugbare køkkenredskaber af høj kvalitet i nyskabende formgivning og elegant design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige