TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Bitz

Her har vi samlet et godt og bredt udvalg fra Bitz, som efterhånden har gjort sit indtog på markedet. Mærket er udviklet af Christian Bitz, og det er et mærke, der byder på både bestik, glas og spisestel. Produkterne passer ind i ethvert hjem, og det er produkter, der er udviklet i god og holdbar kvalitet.
256 resultater sorteret efter
Bitz tallerken gastro Ø 27 cm - Sort/Grøn - Bitz
Bitz

Bitz tallerken gastro Ø 27 cm, Sort/Grøn

74 kr.140 kr.
På lager
1
...
8
Side 1 af 8

Mere om Bitz

Når Bitz vælges, så kan man ikke undgå, at køkkenet bliver lidt mere moderne. Bitz har fokus på kvalitet, men også på et smukt ydre. Kendetegnende for dette mærke er også, at det er for den prisbevidste forbruger, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Udvalget er stort, og mulighederne er mange, og produkterne kan også sættes på bordet, når der er gæster. Alle produkter er meget unikke, og der er sjældent set noget lignende andre steder. Når Bitz vælges, kan du ikke undgå at blive glad og tilfreds, og der er ikke noget at sige til, at mange allerede har taget mærket til sig.

Bitz er mere end bare et mærke. Det har allerede gjort sit indtog på det danske marked, og det varer nok ikke længe, før det store udland også kommer til at se meget mere til mærket. Priserne er rigtig gode, og der bliver sat fart på farverne, som har mulighed for at bringe noget unikt til alle hjem. Mærket har fokus på, at ting ikke skal koste for meget, og at alle mennesker skal have råd til det, de har brug for. Det er noget, vi er rigtig glade for, og vi håber også, at mærket er kommet for at blive.

Bitz er svaret, når man er på udkig efter noget unikt og stilrent til køkkenet, og man samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Priserne er rimelige, og samtidig er produkterne helt i top. Der er noget for enhver smag, og vi er sikre på, at mærket er kommet for at blive. Byd Bitz indenfor, og du vil blive glad.

De fleste mennesker kender Christian Bitz, men det er ikke alle, der er bekendt med, at han nu også er begyndt at udvikle køkkenudstyr. Mærket har nogle år på bagen, og her får du alt, hvad du har brug for, når det drejer sig om bestik, glas og spisestel. Produkterne fås i forskellige farver og udformninger, og der er her samlet et godt udvalg, der er for enhver smag. Bitz er kommet for at blive.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige