TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Byd ind sommeren 10-50% rabat på næsten alt | 2:08:13:17

Varemærker/Bloomingville

Bloomingville

869 resultater sorteret efter
Sandrine krus 9,5 cm - lysegrå - Bloomingville
Bloomingville

Sandrine krus 9,5 cm, lysegrå

83 kr.119 kr.
På lager
1
...
25
Side 1 af 25

Mere om Bloomingville

Selvom navnet klinger engelsk, skal man kun tage et kort kig på sortimentet fra Bloomingville for at se, at der her er tale om en dansk virksomhed med en klar nordisk stil og flotte naturmaterialer til både hjemmet og haven. Bloomingville er kendt for sit organiske design med passende indslag af romantiske detaljer, og der er grunde nok til at gå på opdagelse i deres univers, hvor der er fokus på naturmaterialer og høj kvalitet til rimelige priser.

Siden Bloomingville blev grundlagt i Danmark i 2000, har tilgangen altid været den samme, og det er: ”At levere glade forandringer til hverdagens designere”, og denne mission følger de til punkt og prikke med deres brede udvalg af moderne produkter i en høj kvalitet til fornuftige priser. Når man betragter et design fra Bloomingville, kan man ikke undgå at bemærke, at det er både æstetisk og uformelt. Tag blot et kig på det store udvalg af krus, der med simple, men effektive farvekombinationer skaber et rum, hvor for eksempel grove, naturfarvede overflader,  giver plads til sarte, glaserede detaljer i form af helfarver eller mønstre.

Det er svært ikke at nævne alle de flotte designs, når talen falder på Bloomingville, men et produkt, der i særdeleshed fortjener opmærksomhed, er de flotte vaser. Og hvorfor er det så lige netop vaserne, der er særligt interessante? Jo, det skyldes, at selvom Bloomingvilles vaser er et stykke brugskunst i sig selv, kan du sætte dit eget præg på udtrykket i dit valg af blomster. Måske er du til storslåede buketter i alskens farver eller de mere simple tørrede blomster, men én ting er sikkert: du finder helt sikkert en vase her, som passer til din personlige stil.

Hos KitchenTime tilbyder vi dig et stort udvalg fra Bloomingvilles sortiment, og i vores webshop kan du browse kataloget, når du har lyst, og få leveret dine varer hurtigt og nemt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige