TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Bodum

139 resultater sorteret efter  
Popularitet
Bodum stempelkande Columbia mat - 4 kopper - Bodum
Bodum

Bodum stempelkande Columbia mat, 4 kopper

715 kr.
Lagerføres efter behov
1
...
4
Side 1 af 4

Mere om Bodum

Bodum blev grundlagt i København 1944 af Peter Bodum og er et internationelt velkendt varemærke som står for herligt formgivende, funktionelle og kvalitets produkter. Bodum er fremfor alt kendt for sin kaffebrygger, Bistro som blev skabt i 1974. Med kaffebryggeren satte det danske designselskab, standarden for hvad der dengang var et helt nyt produkt. Mange kaffepressere som findes på markedet idag er inspireret af Bodums original.

ET BREDT SORTIMENT AF KAFFEBRYGGERE OG KØKKENSREDSKABER

Idag fremstiller Bodum alt fra køkkenmaskiner og køkkenredskaber til kaffebrygger og glas. Kaffe har dog altid stået i centrum hos Bodum og den franske presser er en af Bodums største sælgere. På KitchenTime finder du et bredt sortiment af Bodums produkter, blandt andet mange af deres klassiske kaffebryggere lavet i glas og rustfri stål i forskellige størrelser og farver. Blandt kaffepbryggerne finder du den velkendte serie Bistro med sin stilrene og samtidigt moderne design. Chambord er en klassisk storsælger og blev for første gang formet i 50'erne. Serien Eileen byder på en smuk mønstret ramme i rustfri stål og passer godt ind i det moderne køkken. Også Kenya som forener både tradition og modernitet er omgivet af en elegant ramme i stål samt med et varmeisoleret håndtag. Bodums kaffebryggere er stilrene, enkle og funktionelle.

Flere af produktserierne byder også på klassiske tekander med filter. Tekanderne med integreret filterpresser fungerer på samme måde som den franske stempelkande til kaffe. Filtret sidder fast i kanden og den rummelige si lader teen være fri og udvikler en fyldig smag samtidigt som tebladene skilles fra vandet. Bodum byder også køkkenmaskiner, kaffekværne og andre praktiske køkkenredskaber i forskellige modeller og herlige farver i dansk Bodum-design. Bodum har faktisk vundet flere designpriser til sine funktionelle glas med dobbelt væg som blevet en rigtig storsælger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige