TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Varemærker/Claus Holm

Claus Holm

Claus Holm er et brand, som er startet op af kokken med selv samme navn. Her er fokus på kvalitet, det enkle og det rustikke. Dette går meget godt i tråd med den måde, Claus Holm altid har lavet mad på - det skal være enkelt, gode råvarer og anretningen skal være rustik.
9 resultater sorteret efter
Ovnbradepande med rist - 40x28x8 cm - Claus Holm
Claus Holm

Ovnbradepande med rist, 40x28x8 cm

369,95 kr.
På lager

Mere om Claus Holm

Siger du Claus Holm til en hver dansker, så ved de ret sikkert, hvem du snakker om. Kokken, og manden bag dette brand, er simpelthen verdenskendt i Danmark. Claus er fra det sydlige Fyn, hvor han elsker at finde de bedste råvarer, for alt skal være kvalitet - ligesom sine produkter. Det kunne man også se, da han arbejdede som kok på forskellige restauranter. Det var dog først, da han kom på tv, at han blev virkelig kendt. Dette blev han blandt andet på programmet Go´appetit, hvor han lavede lækker mad af gode råvarer. Her fik danskerne syn for, hvem han var og ikke mindst hans produkter.

Efter Go´appetit, hvor man kunne se Claus Holm arbejde med sine produkter, steg salget drastisk. Danskerne så, at det var let og enkelt at benytte dem, og så hjalp det helt sikkert, at det var den rare Claus, som de fulgte i tv, som var manden bag. Det var, og er i stor grad stadig, produkter i støbejern, som er populære. Det lette og enkle herved er, at hvis du bruger en stegepande i støbejern, og vil give dit element mere varme, kan det komme direkte i ovnen på panden. Det er noget, som er rart i en ellers travl hverdag.

Claus Holm mener, at det skal være let og sjovt at lave mad. Med produkter fra hans eget brand, bliver madlavningen gjort ekstremt enkelt, og sparer dig en masse tid. Da du får produkter i højeste kvalitet, så er det altså bare lige lidt sjovere at lave mad. Du finder et stort udvalg fra dette brand lige her hos os.

Det er ikke så mange år siden, at Claus Holm gik i luften med sit helt eget brand. Han har tidligere arbejdet som kok, forfatter, foredragsholder og på tv. Hans produkter vandt meget hurtigt en plads på det danske marked, grundet deres enkelthed. De ting, som virkelig er gået som varm brød, er ølkassen med ølopplukker på siden og alle hans ting i støbejern, som har et meget særpræget look, som virkelig kan fange en.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige