TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Varemærker/Fiskars

Fiskars

219 resultater sorteret efter  
Popularitet
All Steel stegepande - 28 cm - Fiskars
Fiskars

All Steel stegepande, 28 cm

599,96 kr.729 kr.
På lager
1
...
7
Side 1 af 7

Mere om Fiskars

Fiskars blev allerede grundlagt i 1649 i Fiskars Bruk og har siden dengang bidraget til udviklingen af redskaber til køkkenet, hjemmet og haven. Fiskars tilbyder funktionelle værktøj til hjemmet af høj kvalitet og er idag en de førende leverandører blandt flere af de internationelle og velkendte varemærker så som Iittala, Royal Copenhagen og Rörstrand. Fiskars var endda i 1967 producenten af verdens første saks med plastikhåndtag som idag er en af selskabets mest kendte produkter.

Fiskars historie strækker sig langt tilbage i tiden og er idag Finlands ældste produktionsvirksomheder. Fiskars jernværk blev grundlagt i 1649 og begyndte sin rejse med at fremstille smedede produkter og støbejern. Under 1700 tallet var produktionen næsten kun indrettet på behandling af kobbermalm. År 1822 blev Fiskars Bruk købt af apotekeren Johan Jacob Julin og man fokuserede så på behandling af jern. Uover knive begyndte man også at fremstille gafler og sakse og under slutningen på 60'erne kom saksen med det orangefarvede plastikhåndtag som Fiskars var først med. Under 2000 tallet har Fiskars fokuseret på konsumentprodukter og er en ledende leverandører af flere stærke varemærker til hjemmet, haven og udeliv.   

SMARTARE & SJOVERE MADLAVNING

Fiskars køkkenprodukter bliver hurtigt køkkenfavoritter da redskabene både er lette at bruge, rengøre og opbevare. I sortimentet til køkkenet finder du Fiskars populære sakse, knive, bestiksæt, stegepander og kasseroller. Varemærket byder på et bredt udvalg af knive som er lavet af materiale i topkvalitet for både hjemmekokken og den passionerede prof-kok. Her på KitchenTime findes der et bredt sortiment af Fiskars knive som filetknive, kokkeknive, urteknive, brødknive og køkkenknive. 

Fiskars revolutionerende sakse med orange håndtag er lette og nemme at bruge med en overlegen skæreevne og holdbarhed. Fiskars sakse er verdensberømte for sin kvalitet og findes i flere forskellige modeller. I Fiskars Functional Form-serie finder du også alle mulige smarte køkkenredskaber som er både flotte og brugervenlige så du får det sjovere i køkkenet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige