TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Gense

Det velkendte Gense er Skandinaviens største leverandør af bestik. Det er det største aktieselskab i Sverige, og det blev grundlagt tilbage i 1856. Mærket, som har 160 års erfaring og gode traditioner, er meget anerkendt i hele Skandinavien Her kombineres design og funktion, hvilket har gjort, at Gense er Kongelig Hofleverandør.
209 resultater sorteret efter  
Popularitet
Fuga teske - Rustfrit stål - Gense
Gense

Fuga teske, Rustfrit stål

60 kr.70 kr.
I restordre
1
...
6
Side 1 af 6

Mere om Gense

Sortimentet hos Gense spænder bredt. Der produceres støbejern, kværne, og hvad de er mere kendte for, bestik og sølvbestik. Her bruges kun meget professionelle designere, der sikrer et moderne udtryk og et funktionelt design, så alle artikler er smukke og anvendelige i mange hjem. Designet fra mærket har været med til at sætte nye standarder for bestik, og det har været et mærke omgærdet af respekt. Kvalitet og funktionalitet er i højsædet hos Gense. Størstedelen af produkterne produceres i Skandinavien og Europa, for at være sikker på, at produktionen er i storform, og foregår, hvor kompetencerne er. Fabrikkerne er moderne og der produceres kun i de bedste materialer.

Gense er særligt kendt for deres bestik. Der laves både grillbestik, stålbestik, sølvbestik, men også børnebestik til de mindste. Grillbestikket er holdbart og populært, og også meget kendt for trææskerne det levers i, som giver et rustikt look. Stålbestikket er klassikeren, og er meget udbredt særligt i Skandinavien, men har også vundet indpas i en større del af verden. Sølvbestikket laves i allerhøjeste kvalitet og har et luksuriøst design, bestik, der er særligt godt til festlige lejligheder. Det er aldrig for tidligt at bruge bestik fra den kendte leverandør. Giv også bestik til børnene med motiver fra H. C. Andersens eventyr.

Gense er Kongelig Hofleverandør af bestik, og ikke uden grund. Her kombineres funktionalitet og design, så der fås bestik, der kan bruges til alle anledninger. Gense producerer i de bedste materialer, primært i Europa. Der laves også andet køkkenudstyr, for eksempel gryder og pander i støbejern. Fælles for at der produceres er, at der kun bruges de bedste materialer og et funktionelt design.

Gense er førende producent indenfor bestik og sølvartikler. Produktionen af sølvartikler og bestik foregår på deres fabrik i Eskildstuna, mens produktionen af artikler i rustfrit stål er flyttet ud af Skandinavien, og nu produceres på højtspecialiserede og moderne fabrikker. Det er, som i hele Genses historie, gældende, at kun de bedste materialer bruges i produktionen. Der holdes således skarpt øje med produktionen og kontroller sørger for, at kun helt fejlfrit bestik sendes ud til forbrugeren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige