TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Byd ind sommeren 10-50% rabat på næsten alt | 2:10:10:37

Varemærker/Georg Jensen

Georg Jensen

398 resultater sorteret efter
Bernadotte bestiksæt - 24 dele - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte bestiksæt, 24 dele

1.891 kr.2.935 kr.
På lager
1
...
12
Side 1 af 12

Mere om Georg Jensen

Georg Jensen fremstiller kvalitetshåndværk og tidløs æstetisk design, med en historie som strækker sig længre end 100 år tilbage i tiden. Fra starten var Georg Jensens filosofi at skabe designforemål som passer alle og samtidigt forene skønhed og funktion. Georg Jensens håndværkskundskab og talant skabte grunden til det nu verdenskendte selskab Georg Jensen i København 1904.

EFTER GEORGS IDÉER & PRINCIPPER

Georgs stil var stærkt påvirket af datidens jugendformen, men såvel også af det karakteristiske design som giver genklang end idag. Klare, bøljende former med fine dekorationer som spejler Georg Jensens kærlighed og beundring for naturen. Idag arbejder selskabet for at føre Georgs idéer og principper videre med en modern tolkning for at kunne passe ind i nutidens hjem.

KLASSISK DANSK DESIGN

Varemærket bygger på fælles værdier, som integritet, autenticitet og klassiskt dansk design. Georg Jensen genspejler de danske værdier, enkelhed, nordiske lys, rene vand og friske luft. Disse værdier fanges i selskabets vision, mission og værdier. En stor del af det er at have stor respekt for selskabets arv og ses som en forudsætning for at kunne tilbyde produkter som dagens forbruger ønsker.

ALFREDO HÄBERLI 

Fremgangen i selskabet er også på grund af Georg Jensens formåede at opdage og hjælpe begavede designere frem. Et eksempel på det, er den velkendte argentinske Alfredo Häberli. Allerede i 1991 tog han examen i industridesign ved Höhere Schule für Gestaltung i Zürich hvor han idag er baseret. Hans design forenede tradition og innovation med glæde og energi, stærkt influeret af hans barndom i Argentina. Resultatet bliver et stærkt og følelsesladet udtryk og Alfredo har under sine aktive år, blevet tildelt mængder af priser. Han har blandt andet været æresgæst ved den 20'ende Biennale of Design i Kortrijk i Belgien og 2009 blev hand tildelt Designer of the Year af det prestigefulde magasine A&W Magazine (Architektur & Wohnen). 

CONSTANTIN WORTMANN

Designet af den populære Cobra-serie står Constantin Wortmann for. Han studerede design i München, som senere blev opfulgt af praktik og et antal designprojekter på freelancebasis for Ingo Maurer. 1998 var han med til at grundlægge designstudioet Büro für Form sammen med Benjamin Hopf, og et stort antal internationelle priser og udstilninger vidner om deres store fremgang. Studioet arbejder med indretningsdesign, industridesign, møbeldesign og lysdesign. Constantin Wortmann har designet flere elskede ting for Georg Jensen Living, blandt andet den populære COBRA-serie. Hans elegante formsprog falder i perfekt harmoni med Georg Jensens design og flere projekter findes allerede i sigte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige