TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Byd ind sommeren 10-50% rabat på næsten alt | 2:08:25:07

Varemærker/Kähler

Kähler

203 resultater sorteret efter
Hammershøi tallerken hvid - Ø 220 mm - Kähler
Kähler

Hammershøi tallerken hvid, Ø 220 mm

134 kr.215 kr.
På lager
KAMPAGNER
1
...
6
Side 1 af 6

Mere om Kähler

For mere end 170 år siden blev den første vase i værkstedet i Næstved skabt. Der startede rejsen på et eventyr mod unikt design som ville blive elsket i hele verden. Kähler har budt på smukt håndlavet håndværk af god kvalitet siden 1839. Alle Kählers produkter skabes med en hylst til Kählers historie og til det stykke håndværk som ligger bag produkterne. Produkterne reflekterer samtidigt et moderne design som afspejler nutidens trends. I vores sortiment finder du først og fremmest Kählers krukker, vaser, skåle og andre pyntobjekter.

KÄHLERS HISTORIE

Kählers historie begyndte i 1839. Det var da krukkemageren Herman J Kähler som fulgte sin drøm og åbnede et keramikværksted. Keramikværkstedets virksomhed begyndte at tage fart i 1875 da Kählers søn, Herman August Kähler overtog arbejdet i værkstedet. Siden dengang er Kählers produkter blevet håndlavet. I starten blev keramiken håndmalet af keramikmalere, både kvinder og mænd. Stadig den dag idag lægges både overrisning, farve og mønster på i hånden af Kählers dygtige keramikere. De vil holde liv i sin rige handværkstradition, hvilket de gør utrolig godt. Under både 1800 og 1900-tallet ansatte Kähler dygtige kvindelige malere og kunstnerer. Deres opgave var at male detaljefuldt og præcist på den formgivede keramik. Disse kvinder var dem der lagde de sidste små touch på Kählers smukke designprodukter. Idag ses Kählers design som den en af de største danske fremgange i keramik-historien og repræsenteres på udstillinger og museer hele verden rundt. Keramikværkstedet fungerede som et samlingspunkt for mange af de største danske kunstnere, blandt andet Bindesbøll, Svend Hammershøi og Kai Nielsen. I 2008 blev rettighederne til selskabet overtaget af Franz Longhi som er en kendt arkitekt og med det blev dagens moderne Kähler skabt, som idag ses som et af de mest kendte varemærker indenfor design idag.

KÄHLERS DESIGNERE

Kähler har siden starten ansat dygtige kunstnere og designere, både mandlige og kvindelige. En kendt malerinde var Signe Steffensen som bestemte over arbejdet i studiet. Signe brugte en teknik som er meget kompliceret som kaldes hornmaleri og det er de objekter som er fremstillet med denne teknik som er blevet aller mest succesfuld hvad angår salg. Et andet kendt navn indenfor Kähler er Stella Kähler som var datter til Herman August Kähler. En af Stellas designprodukter blev solgt til Nationalmuseet i Stockholm i år 1914. Kähler havde også mange kendte mandlige designere, blandt andet H.A. Brendekilde som begyndte at skabe produkter for Kähler i år 1885. Brendekilde stod for dekorering af skåle og vaser som H.A Kähler havde produceret. Brendekilde dekorerede mest med dyr, eventyrsfigurer og blomster. Brendekilde fik mange andre kunstnere til at blive intresserede i Kähler takket være at han der var mange andre kunstnere i hans omgangskreds.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige