TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Byd ind sommeren 10-50% rabat på næsten alt | 2:09:39:45

Varemærker/Normann Copenhagen

Normann Copenhagen

634 resultater sorteret efter
Normann skohorn - sort - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Normann skohorn, sort

226 kr.339 kr.
På lager
1
...
18
Side 1 af 18

Mere om Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er et dansk designselskab som fremstiller originale, iøjenfaldende produkter til hjemmet med en både enkel, moderne og tidløs design. I sortimentet til køkkenet finder du blandt andet stilrene bestik i rustfri stål, et sammenfoldende piskeris i forskellige flotte farver og en tesi i nyskabende design med en smart løsning til tømning. Normann Copenhagen byder også på flere forskellige typer af møbler så som borde, stole, gyngestole og skamler. De har også en flot serveringsvogn i moderne stil med hjul, bakker i stål og ben i asktræ. Normann Copenhagen er kendte for sine moderne designprodukter og deres produkter sælges idag over hele verden!

HISTORIE

Normann copenhagen blev stiftet i 1999 af Poul Madsen og Jan Andersen. De havde en vision om at skabe forandring indenfor industridesign. Deres første produkt var en lampe som blev lanceret i 2002. Indenfor fem år havde omkring 40 produkter gjort det produkt ved selskab og Normann copenhagen havde var begyndt at samarbejde med etablerede designere over hele verden. Selskabets farvevalg er noget som har udviklet sig i selskabet og den gældende farvepalette er ofte inspireret af trender som også findes indenfor modebranchen. I 2009 lancerede Normann Copenhagen deres første møbler. Idag sælger selskabet møbler af moderne design til en høj kvalitet. Normann copenhagens produkter sælges i hele verden til mere end 70 lande. Deres største markeder er Skandinavien, Storbritanien, Tyskland, Italien og USA. 

DESIGN

Norrman Copenhagen har samarbejder med en række forskellige designere af forskellige aldre og oprindelse, både danske og internationelle som bidrager til at deres produkter og deres designs bliver individuelle og unikke. De bruger flere forskellige typer af designere, en del arbejder med ler, andre i glas og andre arbejder i digitale programmer hvor deres produkter kommer til liv. Alle designere og andre ansatte har et ”drive” for moderne design og former og de stræber altid efter at finde nye og smarte idéer og løsninger. 

AT VÆLGE IDÉER

Selskabet får omkring 10 designforeslag per dag fra erfarne og talentfulde designere. En af stifterne, Poul Madsen fortæller at de ofte følger deres mavefornemmelse ved valg af et nyt design. Poul mener at et billede kan sige mere end tusind ord og hvis de er imponeret af hvad de ser så er de helt sikker intresserede. Poul og Jan foretrækker originale produkter med et enkelt design, selv om de holder øjnene åbne og kigger i alle retninger for ikke at gå glip af et godt produkt. Varemærkets mobilitet er vigtigt ifølge selskabets grundlæggere. De kaster sig gerne ind i nye projekt hvis de tror at de kan bidrage med noget helt nyt indenfor designverden. 

EN EGEN DESIGNBUTIK

Norrman Copenhagen har en butik under navnet ”The flagship store”, og butikken sælger hele Normann Copenhagens kollektion og desuden en blanding af dansk og internationelt design med både tøj, lys, accessories og møbler. I år 2005 flyttede Norrman Copenhagens lille butik til en gammel biograf i København. Selskabet ville skabe et unik detaljhandelsmiljø som skulle inspirere deres forbrugere indenfor moderne indretning.  Butikken har vundet flere priser, blandt andet en pris for at være en af de ”fedeste” butikker i verden på grund af design og indretning. Butikken bruges også til fester, udstillinger og modeevent.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige