TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Varemærker/OBH Nordica

OBH Nordica

Med OBH Nordica fås gode og unikke produkter til ethvert køkken. Produkterne er fremstillet i god kvalitet, og med det unikke og tidløse design er der noget at finde for enhver smag. OBH Nordica har været på markedet i mange år, og det vil det blive ved med at være.
31 resultater sorteret efter
Classic Flat brødrister - Sort - OBH Nordica
OBH Nordica

Classic Flat brødrister, Sort

257 kr.529,95 kr.
I restordre
Alsidi riskoger 5-6 portioner - Sort - OBH Nordica
OBH Nordica

Alsidi riskoger 5-6 portioner, Sort

574 kr.1.199 kr.
I restordre
KITCHEN HACKS

Mere om OBH Nordica

OBH Nordica er et helt særligt og stilrent mærke, og det er der efterhånden mange hjem, der har fået at mærke. Med OBH Nordica fås unikke køkkenmaskiner til hjemmet, men de har også meget andet at byde på. Madlavningen bliver sjovere, og da alle produkter er udviklet i et unikt design, sætter OBH Nordica sit præg på ethvert køkken. Der er ikke noget at sige til, at mærke efterhånden er så populært og velkendt, og det vil det med sikkerhed blive ved med at være. Her kan du finde din næste køkkenmaskine, men du kan også finde meget mere end det. Her fås høj kvalitet og noget for enhver.

OBH Nordica er til forbrugeren, der ønsker kvalitet i køkkenet. Køkkenmaskinerne er udviklet i unikke materialer, som vinder hver gang. Mærket er også for den prisbevidste forbruger, der ønsker høj og unik kvalitet, som samtidig ikke koster alt for mange penge. Mærket byder også på gode og spændende gryder, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad dette mærke har at tilbyde. Mulighederne er mange og priserne små, og når dette mærke vælges, så behøver man ikke længere gå på kompromis med kvaliteten. Mærket er kommet for at blive, og du kan være sikker på at blive meget tilfreds.

OBH Nordica kan tilbyde dig alt, du er på udkig efter til køkkenet, og det handler her om at være nysgerrig. Mulighederne er mange, og der gås ikke på kompromis med kvalitet, og uanset om du er på udkig efter en god køkkenmaskine eller en gryde, så finder du her svaret. OBH Nordica byder dig velkommen til mere kvalitet i dit køkken.

OBH Nordica har mange spændende produkter, og det er særligt tilfældet, når det drejer sig om spændende og unikke køkkenmaskiner. OBN Nordica har også meget andet spændende at byde på, og det er blot at gå på udkig. Her bliver man ikke skuffet, og mulighederne er flere, end man kan forestille sig. Mærket sikrer god og holdbar kvalitet, og at madlavningen vil blive både sjovere og mere spændende. Velkommen til dette univers, der har meget at byde på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige