TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Varemærker/Peugeot

Peugeot

244 resultater sorteret efter
Zeli DUO elektrisk salt- & peberkværn 14 cm - Kromet - Peugeot
Peugeot

Zeli DUO elektrisk salt- & peberkværn 14 cm, Kromet

1.307 kr.1.452 kr.
På lager
1
...
7
Side 1 af 7

Mere om Peugeot

Franske Peugeot leverer krydderikværne, vinåbnere, vinglas og andre serveringsprodukter af højeste klasse og af god kvalitet. At de desuden værner om klassisk design og eksklusive materialer gør Peugeot til det klare valg for den bevidste vinelsker. Peugeots eventyr begyndte i 1840'erne med forskellige typer af opfindelser, blandt andet den første Peugeot-kværn. Stadig den dag idag har Peugeots kaffe-og peberkværne en høj status blandt andet kendte kokke i hele verden. Peugeot kombinerer smart teknologi med flot og stilrent design. Selskabets løvesymbol repræsenterer styrken af løvens tænder og flexibiliteten af dens kløer. Peugeot eksporterer sine produkter til flere end 80 lande i hele verden og Peugeots kaffe og deres peberkværne sætter standarden for alle gourmetkokke. Peugeot leverer altid sine kværne fyldte med salt og peber fra Peugeot eget mærke.

HISTORIE

I år 1850 fik selskabet sit løvesymbol som siden dengang har pyntet fint på deres produkter. I 1852 lancerede de tøj til kvinder og i 1855 lancerede selskabet de første kværne i støbejern. Disse kværne kunne bruges til at male store mængder af forskellige korn så som kaffe, sukker, havre, m.m. Peugeots første kværn med farveglad design kom i år 1904 og var i poleret valnødstræ med et blåt design i kombination med en hvid baggrund. Selskabet lancerede sin første vægmonterede kværn i 1920 og de fandtes i over 200 forskellige modeller. Et årti senere gjorde de deres første forsøg på at lave en elektrisk kaffekværn med en motor som sad i toppen af kværnen som blev drevet af en rem. I 2007 bestemte Peugeot sig for at øge mængden på deres produktsortiment og sin det gjorde de ved at købe selskabet L’esprit et le vin som specialiserede sig i vinprøvning, kaffe og krydderier. Peugeot indtog derfor arenaer indenfor både køkken-og porcelænsmarkedet. År 2008 skete der en korrigering af deres tidligere produkter ved en ny innovation som indebar at den centrale aksel som igennem midten af kværnen blev fjernet. Dette gjorde at kværne kunne gøres gennemsigtige og desuden blev påfyldningshullet meget smartere end tidligere.

I år 2010 fejredePeugeot sit jubilæum, hele 200 år! Derfor gjorde de alle opmærksomme på de klassiske kreationer fra 1810 ved at genskabe dem i eksklusive udgaver af modellerne Bistro, Tahiti, Fiji, og Paris. Hver og en af disse repræsenterer en tid og kommer i fire forskellige moderne farver. I forbindelse med jubilæet blev der afholdt konkurrencer hvor mærket trofaste kunder kunne deltage og fortælle om sine favoritminder fra Peugeot med ord eller en billeder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige