TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Varemærker/Victoria

Victoria

19 resultater sorteret efter
Heavy duty tortillapress Ø25 cm - Sort - Victoria
Victoria

Heavy duty tortillapress Ø25 cm, Sort

731 kr.813 kr.
På lager

Mere om VICTORIA

Der findes støbejernsprodukter, og så findes der Victoria. Den colombianske familieejede virksomhed blev grundlagt i 1939 og har siden da sat standarden for køkkenudstyr produceret i støbejern. Hos Victoria fremstiller man produkterne i genvundet jern, og takket være en lang tradition for kvalitetsmadlavning har man formået at blive det foretrukne mærke hos en lang række kunder. Denne position har de stadfæstet i sådan en grad, at der er livtidsgaranti på de forskellige støbejernsprodukter.

Når du først har forelsket dig i køkkenudstyr forarbejet i støbejern, holder forelskelsen ved hele livet, hvilket udover livstidsgarantien også betyder, at du får et indgående kendskab til madlavning med netop din Victoria-støbejernspande. Som med alle forhold er det godt at få styr på nogle essentielle vedligeholdelsestips. Victoria benytter belgisk hørfrøolie til den forovertrukne belægning, hvorfor du kan tage din pande i brug med det samme. Vask altid med et mildt rengøringsmiddel og varmt vand, og tør efter med en klud. Husk, at du aldrig må lade den lufttørre. Hvis der sidder fødevarer fast, kan du tilsætte lidt ekstra madolie ved første brug. Undgå madvarer med et højt syreindhold, såsom citrusfrugter eller eddike. Under de forskellige produktsider finder du instruktionsvideoer, så du kan se, hvordan du bedst anvender din nye støbejernspande.

Støbejern giver en utroligt god varmefordeling, og med produkterne fra Victoria kan du stege dine madvarer på alle varmekilder, inklusive induktion. Panderne fås i flere former, blandt andet med håndtag og hældetud, såsom wok- eller grillpanden. Så nu er du for alvor klar til at invitere venner og familie på en aften med gastronomi i topkvalitet.

Hos KitchenTime har vi flere støbejernsprodukter fra Victoria, og tager du et kig på vores webshop, finder du hurtigt et velassorteret udvalg inden for bolig- og køkkenudstyr. Vi sender dine varer hjem til dig, hurtigt og nemt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige