TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

Wilfa

29 resultater sorteret efter  
Popularitet
WSFB-100S kaffekværn - Sølv - Wilfa
Wilfa

WSFB-100S kaffekværn, Sølv

1.806 kr.3.064 kr.
På lager

Mere om WILFA

Wilfa er et norsk selskab som blev grundlagt i 1948 og er idag et af de førende leverandører af små elektriske produkter til tusindvis af hjem. Wilfas ambition er at blive bedst indenfor nordiske kaffebryggere og udover kaffebryggere retter de sig også imod vaffeljern, el-kedler, riskogere og sandwichmaskiner som du finder her på Kitchentime. Wilfa-varemærket har mange jern i ilden!

KAFFE - DEN NORDISKE TRADITION

Wilfa sætter pris på vores nordiske tradition og specielt når det kommer til kaffe og traditioner omkring kaffedrikkeriet. Kaffe er det første som vi drikker på morgenen, måske når det at blive flere kopper under dagen, og en til kop om aftenen ( hvilket gælder de af os som kan sove efter at have drukket kaffe, selvfølgelig). Pointen er at vi i norden drikker utroligt meget kaffe. Visse af os klarer ikke at tage fat i dagen inden vi har fået vores kaffe. Kaffe har længe været noget som mange af os ikke kan leve uden, og vi vil nyde vores værdifulde kaffekopper på bedste måde. En kaffebrygger kan have utrolig stor påvirkning på hvor godt din kaffe bliver og Wilfa vil have at en kaffekop fra deres kaffebryggere skal være af god kvalitet.

WILFA BLACK

Wilfa har arbejdet i over 50 år med at bidrage til kaffedrikkens verden i over og de arbejder altid med målet om at berige ethver lille kaffeøjeblik. Wilfa har lanseret en serie kaldt ”Wilfa Black” hvor de bruger al deres passion, kundskab og deres ambition for at skabe den perfekte kaffebrygger. I denne serie har de fået hjælp af Tim Wendelboe som er en af verdens mest omtalte og indflydelsesrige baristaer. Resultatet af at Wilfa og Tim Wendelboe slog sine kloge hoveder sammen blev kaffebryggere som kan skabe det fantastiske nordiske kaffe.

HURTIGST

Wilfas kaffebryggere er blandt de hurtigste på markedet og de kan opnå den ønskede temperatur hurtigt og med præcision. Den mest optimale hastighed har er fundet for at fremme kaffen, hurtigheden har ikke fået en negativ effekt på kaffens kvalitet, hvilket Wilfa har været meget nøje med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige