TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind

WMF

6 resultater sorteret efter
Kitchenminis æggekoger 2 æg - Sølv - WMF
WMF

Kitchenminis æggekoger 2 æg, Sølv

299,95 kr.719,95 kr.
På lager

Mere om WMF

WMF er en af Europas største producenter af rustfrie køkkenredskaber så som gryder, knive, bestik og designprodukter til madlavning og servering. Siden starten i år 1853 har WMF produceret køkkenredskaber og husholdsprodukter i topkvalitet med høj funktionalitet. WMF har vundet flere prestigefyldte designpriser til både produktdesign og funktionalitet. Fremfor alt når det gælder stegepander, kasseroller og udvikling af materialet Cromargan® som er et registreret varemærke af WMF siden 1927.

INNOVATIVE KØKKENPRODUKTER TIL MADLAVNING

WMF ser forberedelserne som en vigtig del af madlavningen og ved hvor meget et godt stykke køkkenredskab kan gøre. Her finder du blandt andet WMFs kvalitets køkkenknive som fremstilles på deres egen fabrik i Hayingen, Tyskland. Flere af knivene er fremstillet med hjælp af Performance Cut-teknikken som giver helt præcise skæreresultater. Denne fladebehandlingsteknik er en kombination af håndværk og innovativ teknik som gør at knivene både ser godt ud og resulterer i en præcis og langvarig skarphed. Her på KitchenTime finder du blandt andet de klassiske knive fra Grand Class kollektionen. Disse knive har sorte håndtag i syntetiskt materiale med runde nitdetaljer i rustfri stål i god kvalitet. Håndtaget er ergonomiskt formet for et perfekt og trygt greb og knivbladet er fremstillet i højkvalitets stål med Performance Cut-tekniken. Alle kasseroller og gryder kan kendes op at de har flexibilitet, lang holdbarhed og ermeget nemme at rengøre. Siden 1920'erne har WMF produceret sine produkter med materialet Cromargan® rustfri stål som bruges både til kasseroller, stegepander og bestik. Dette stål beholder sin glans, form og styrke meget længe selv om man bruger produkterne ofte og i opvaskemaskine. WMFs udviklingsafdelning har også udviklet Cool+ teknologien til kasserollehåndtag som holder sig kolde selv ved høje temperaturer. Produkterne med denne patenterede teknik er mærket med røde ringe. 

Flere eksempler på innovationer fra WMF er PermaDur som er en slidstærkt og tåler ridser, non-stick belægning til aluminiumstegepander. En yderligere non-stick belægning er CeraDur som er ekstremt varmebestandig og passer perfekt til at stege med ved høje temperaturer.  WMF byder på alle typer af køkkenredskaber som du har brug for i et veludrustet køkken. I sortimentet findes også klassiske og praktiske produkter til bordet så som glas, karafler og porcelæn. Her findes bestik som tåler at få ridser og bestiksæt i tidløs og elegant design til alle typer situationer. Bestikket sætter også ny standard med den patenterede og specielle behandlingen Cromargan® protect. Fladen gør at bestikket er meget slidstærkt og efter flere års regelmæssig brug ser bestikket stadig nyt ud. I sortimentet finder du også børnebestik og service til børn fra 3 års alderen og op med glade motiver og disney-temaer som gør det sjovere at lære at bruge kniv og gaffel. Børnebestikket er fremstillet af højkvalitets Cromargan® rustfri stål og tallerkener og skåle er lavet i porcelæn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige