TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Varemærker/Zwilling

Zwilling

2 resultater sorteret efter
Bob Kramer Damask Gyutoh kokkekniv - 16 cm - Zwilling
Zwilling

Bob Kramer Damask Gyutoh kokkekniv, 16 cm

2.000 kr.3.185 kr.
På lager

Mere om Zwilling

Zwilling J.A.Henckels blev grundlagt i 1731 og er idag et af verdens største producenter af køkkenknive af højeste kvalitet og funktion. Zwilling J.A.Henckels bruger innovativ teknik og design for at fremstille knive til køkkenet og køkkenredskaber af topkvalitet så som kasseroller, gryder, stegepander og bestik. Det tyske selskabs varemærke med tvillinge-symbolet er et af de ældste varemærker som findes og er velkendte globalt. På KitchenTime finder du blandt andet Zwilling bestik samt gryder og kasseroller som er perfekte til den daglige madlavningen!

VISIONZwilling vil skabe moderne produkter og ser på at moderne køkken er en plads for madlavning, hyggelige måltider og afkobling! Selskabets produktudvikling sker med inspiration fra både trender indenfor livsstil og madlavning. Med produkter fra Zwilling skal du blive inspireret og få et mix af kvalitet og design.

HISTORIEZwilling blev stiftet i år 1731 af Peter Henckels og selskabet har været en succes allerede siden deres start. I år 1818 blev et datterselskab til Zwilling bygget som lå i Berlin. Dette blev placeret strategisk her for at Zwilling skulle være nærmere sine vigtigste kunder og andre potentielle købere. På samme tid startede Zwillings internationelle spredning og de blev endda belønnet med deres første pris ved ”The World Fairs” i London i 1851 og i Paris i år 1855. Idag har Zwilling bredt sine vinger ud internationelt og globalt og fortsætter med at sprede sin virksomhed og sine produkter over hele verden.

INNOVATIONZwilling skaber hele tiden nye innovationer og kreative produkter når det kommer til køkkenredskaber. Deres produkter er elsket verden rundt. Deres multi saks fra 1938 er stabil og smidig og Zwilling sælger stadig denne saks idag. Lige præcis denne saks er den mest kopierede saks i hele verden - men husk hvem der kom med idéen! 

ZWILLING SOMMELIERZwilling Sommelier er et vinredskab som er fremstillet i 18/10 rustfri stål. Dette produkt vandt priser for dens høje kvalitet i år 2013.

TWIN 1731Denne kniv vandt en pris både i 2007 og 2009 for dens funktion og design og kniven blev skabt med form, funktion og materiale af høj kvalitet som grund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige