TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Produkter
Andet
Log ind
Inspiration/Guides/10 køkkenprodukter du bare må eje!

10 køkkenprodukter du bare må eje!

Tid til at opdatere køkkenredskaberne eller fylde på med lidt nyt af de mest brugte køkkenprodukter? Her finder du tips på de vigtigste køkkenredskaber du ikke klarer dig uden i køkkenet.
fredag den 16. februar 2024
Del artiklen

1. Kokkekniv

Kniven er det vigtigste redskab i køkkenet, og kokkekniven er den mest brugte af alle knive. Den skal føles som en forlængelse af din arm og være bekvem at arbejde med. Så bliver madlavningen også meget sjovere.

2. Stegepande

Uanset om du skal stege frikadeller, pandekager, kød eller fisk så kræves der en stegepande i hver køkken. Når du vælger stegepande er det vigtigt at tænke over hvilket materiale som passer din madlavning bedst. Du kan læse mere i vores stegepandeguide for de mest normale stegepander.

3. Grydesæt

Kog kartofler, ris, grød, pasta, sovs, supper, gryder med mere. Gode gryder er alfa og omega i køkkenet. Et grydesæt er perfekt at starte eller opdatere køkkenet med. Med et grydesæt får man brugbare størrelser af gryder og kasseroller med/uden låg i samme serie hvilket er ekstra flot.

 

4. Stegepalet

En stegepade er uden tvivl et redskab du behøver til din stegepande. Er du ude efter en stegespade som er skånsom mod din pande så er en stegespade i silikone eller i træ et godt alternativ.

5. Skærebræt

Et skærebræt i træ eller plast er et uundværlig redskab når du skal skære alt fra brød til grøntsager, kød og fisk.

6. Rivejern

Rivejern findes i flere forskellige modeller alt efter hvad der skal rives, et flersidet rivejern er klart det smarteste valg hvis du vil have et alt-i-et rivejern. Eksempelvis rivejernet fra Cuisipro med 6 forskellige riveoverflader er perfekt til alt fra parmesan og citronskræl til chokolade og rodfrugter eller grøntsager.

7. Stavblender

En stavblender er et smart værktøj som ikke fylder alt for meget i køkkenet og som virkelig kan gøre din madlavning nemmere! Med en stavblender kan du nemt blende mad, supper og meget mere.

8. Termometer

Et termometer til madlavning er både smart og vigtigt at have i køkkenet når du for eksempel skal stege kød, se til brødet, holde styr på fritureolien ellertage temperaturen på det varme chokolade. Termometeret giver dig fuld kontrol på maden du laver.

9. Dobbelsidet skræller

Med en dobbelsidet skræller, skræller du lige så godt begge veje og den fungere lige så godt i både venstre og højre hånd. Med en dobbelsidet skræller kan du desuden lave lange sammenhængene guirlander som du kan dekorere maden med.

10. Tilberedningskåle

Til både madlavning og bagning er tilberedningskåle noget du ikke klarer dig uden i køkkenet. Desuden er de gode til servering, til eksempelvis en salat eller fredagspopcorn!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige