Klik her for at få 40 kr i rabat!
Vær den første til at få de eksklusive rabatter og køkkenkundskab
*Rabatkoden er personlig og gælder kun på køb over 499 kr. Ved at tilmelde sig, accepterer du at modtage mails og SMS’er fra Kitchentime med eksklusive kampagner og køkkenkundskab. Du kan afmelde dig når som helst.
Tilbereder du ofte fisk og kylling derhjemme, så er en filetkniv en uundværlig del af din knivsamling!
Hvis du tit spiser fisk, ved du at det kræver en speciel kniv for at skære i fiskens fine kød og det kan være svært at gøre med en normal køkkenkniv.
Med det bøjede blad kommer man ind under fiske- og kyllingeskindet og kan let filettere. Skal du fjerne skind, filettere eller lave enkelte snit i blødt kød, fungerer en fileteringskniv allerbedst. Bladets form er fremstillet specifikt for at hjælpe dig med at håndtere fisk, hvilket man næsten kan se hvis man ser nærmere på bladet. Det er tyndere men også mere bøjet og har en spids top og adskiller sig derved fra de fleste andre køkkenknive. Hvilken bladlænge du skal vælge afhænder af hvor brede fisk og stykker af andet kød du vil skære ud med kniven. De længere blade er noget sværere at håndtere, men samtidigt er de mere alsidige.