TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Madlavning/Køkkenknive

Køkkenknive

En af de vigtigste genstande i et køkken er kniven - måske er det endda den allervigtigste.
KokkekniveKnivopbevaringKnivplejeGrøntsagskniveAllroundkniveJapanske kniveKeramiske kniveBrødkniveKnivsætFiletkniveLaksekniveSkrællekniveUdbeningskniveØvrige køkkenknive
646 resultater sorteret efter
Knivsæt i balsabox 35x38 cm - 6 dele - Satake
Satake

Knivsæt i balsabox 35x38 cm, 6 dele

1.245 kr.2.099 kr.
På lager
KAMPAGNER
1
...
18
Side 1 af 18

Mere om Køkkenknive

I vores brede sortiment har vi både klassiske stålknive og keramiske knive, knive med japansk og europæisk slibning samt knive med træhåndtag og knive med håndtag i syntetiske materialer. Vi guider dig med dybdegående information om de forskellige muligheder, så du kan finde præcis den kniv du behøver. Tøv ikke med at kontakte os for at få tips og vejledning om hvilket produkt, som passer til netop dit behov. Begynd din søgning med at tænke over, hvad du skal bruge din kniv til.

Kniven er kokkens bedste ven, både for amatørkokke og professionelle, og en god kniv gør madlavningen både sjovere og lettere! Derfor er det vigtigt at vælge køkkenknive med omhu, men det kan være svært at orientere sig i den jungle af forskellige modeller og materialer der findes på markedet. Leder du efter en kniv der skal bruges til noget helt specifik som f.eks. en brødkniv? Eller leder du efter en alsidig kniv med et bredt anvendelsesområde som f.eks. en kokkekniv? Når du er kommet så langt, er det tid til til at overveje hvilket materiale du kunne tænke dig, både når det gælder knivsbladet og håndtaget. En keramisk kniv er god at bruge når du skærer brød, salat eller kød uden ben i, mens en stålkniv er bedre til at skære igennem ben og bedre kan håndtere de hårdere råvarer. Håndtaget og knivsbladets længde bør vælges så de passer til størrelsen af dine hænder. Mindre hænder har det ofte bedre med at bruge en mindre kniv og vice versa. Du bør også overveje om du vil have en japansk eller en europæisk kniv. De japanske knive er slebet i en vinkel, der er ca. 5-10° spidsere end de europæiske, hvilket gør at de også er noget skarpere. Dette hænger sammen med at de japanske knive laves af et hårdere stål, hvilket også gør at de er noget skørere end de europæiske knive. Uanset om du vælger en klassisk kniv i stål eller en keramisk kniv, er det vigtigt at du trives med din kniv. Du skal føle at den arbejder sammen med dig og gør dit arbejde i køkkenet lettere. Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige kniv, men når du har fundet en kniv du trives med, vil du komme til at mærke hvilken stor betydning det har!

-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige