TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Blendere

Vi har et stort udvalg af blendere til smoothies, cocktails og kolde supper fra blandt andet OBH Nordica, Vitamix og KitchenAid til hurtig levering.
46 resultater sorteret efter
Ninja Foodi CB100 Power Nutri blender 2-i-1 - Grå - Ninja
Ninja

Ninja Foodi CB100 Power Nutri blender 2-i-1, Grå

899 kr.999 kr.
På lager
12
Side 1 af 2

Mere om Blendere

Med en rigtig god blender og gode råvarer åbner der sig en helt ny verden af spændende drikkevarer! Dette er kategorien for den som er på udkig efter en god mixer!

Et køkken bør altid have en god blender, der hurtigt og nemt skaber de bedste smoothies med årstidens frugter, kolde supper som gazpacho eller en god cremet hummus til at dyppe gulerods- og agurkestængerne i. Som udgangspunkt ligner de fleste blendere hinanden, men størrelsen på motoren og udformningen kan være afgørende for, om den bliver din bedste ven i køkkenet. Hvis du ofte laver smoothies tidligt om morgenen, er det en god idé at kigge efter de særligt lydsvage blendere, der ikke vækker hele familien eller naboen, eller når festen i køkkenet er på sit højeste og næste omgang frosne cocktails ikke skal overdøve den gode stemning.

Hos KitchenTime har vi et bredt udvalg af blendere, og der er både en blender til hverdagens bærblandinger samt festens lækre supper eller cocktails. Hvis du alene er på udkig efter en blender til at lave din daglige smoothie, er der her en lang række produkter til lige præcis det formål. Det smarte ved mange smoothieblendere er, at selve beholderen ikke alene benyttes til at blende, men også til opbevaring af smoothien med et tilhørende låg, der lukker tæt, når du er på farten.

Hvis du bruger din blender meget i madlavningen, skal der en stærk motor til at skabe en cremet konsistens eller hakke nødder til nøddesmør. Vitamix er en absolut klassiker i blenderkategorien. Med en blender fra Vitamix får du, udover en meget kraftig motor, også en lang række andre funktioner, der gør den meget anvendelig til madlavningen, for eksempel i tilberedningen af varme supper. Der findes en lang række alternativer med andre funktioner til gode priser, og der er med garanti en model, der passer til lige netop dit behov.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af blendere, og i vores webshop kan du se hele vores udvalg inden for køkkenudstyr. Vi sender dine varer hurtigt, så bestil trygt allerede i dag.

Populære varer

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige