TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Servering/Tallerkener

Tallerkener

Vi har et stort udvalg af tallerkener fra blandt andet Bloomingville, Villeroy & Boch, Lyngby Glas og Pillivyut til hverdag og fest. Hurtig levering.
10 resultater sorteret efter  
Popularitet
Lines tallerken Ø27 cm 6 stk. - mørkegrå - NJRD
NJRD

Lines tallerken Ø27 cm 6 stk., mørkegrå

529 kr.759 kr.
På lager

Mere om Tallerkener

KitchenTime har tallerkner og tallerkensæt i mange forskellige farver og modeller.

Tallerkener anvendes både til hverdag og fest, og når en hurtig bikseret skal ligne en eksklusiv restaurantudgave, vil en flot tallerken kunne løfte kogekunsten til nye gastronomiske højder. Vi spiser i lige så høj grad med øjnene som med munden. Det visuelle udtryk sætter standarden for måltidet, før end vi har haft mulighed for at sætte tænderne i det velduftende måltid. Derfor er valget af tallerkener til din samling også et vigtigt valg, og de fås i mange former og farver, så det handler blot om at finde din personlige favorit.

Hos KitchenTime har vi et bredt udvalg af tallerkener, og du finder nemt lige den størrelse, farve og udformning, du har behov for. Hvis du er på udkig efter et helt sæt af tallerkener, har Villeroy & Boch, Nordwik og Aida porcelænssæt i forskellige prisklasser. Når det kommer til klassiske tallerkener, er det værd at kigge nærmere på svenske Rörstrand, der i mere end 300 år har været synonym for god kvalitet og håndværk. Nogle har arvet tallerkenerne fra familien, mens andre måske først nu har fået øjnene op for det sirlige, traditionelle design.

Vi har også enkeltstående tallerkener, hvis du for eksempel står og mangler en enkelt eller to tallerkener som supplement til dit klassiske sæt fra Rosendahl, eller måske er du mere til at mikse forskellige farver og teksturer fra mærker som HK Living, så du skaber en unik borddækning med eksperimenterende glasurer eller mønstre.

Hos KitchenTime har vi et stort udvalg af tallerkener til hverdag og fest, men tag også gerne et kig på resten af vores køkkenudstyr. Det er både hurtigt og nemt at bestille køkkengrej hos KitchenTime, så bestil allerede i dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige