TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET
GRATIS FRAGT OVER 499 KR
Varm stenen langsomt i ovnen eller på grillen. Stenen tåler op til 220 grader, og vi anbefaler at den varmes forsigtigt i cirka en time, med temperaturforøgelse hver tyvende minut. Når stenen kommet op på den ønskede temperatur kan den placeres i holderen og stilles frem på bordet. Derefter kan du tilberede stykker af fisk, kød og grøntsager og servere for dine gæster. Eller hvorfor ikke lade gæsterne selv passe tilberedningen ved bordet? Helt klart et sjovt indslag under middagen!
Servering af kolde retter
Placer stenen i fryseren i cirka en halv time. Når stenen er kølet ned er den klar til servering af både kolde madretter og desserter. Prøv gerne at server desserter af chokolade med din saltsten! Saltsmagen som afgives bryder sødmen og løfter smagene på en god måde. Et must-have for chokoladeelskerne! En anden fordel er at stenen holder desserten kold på bordet hvilket er perfekt til frosne desserter så som is og sorbet.
Pleje
Vent til stenen er kølet ned og skyl den derefter med lunken vand. Sæbe behøves ikke da saltet i sig selv er bakteriedræbende. Tørres nøje efter rengøring. Bør ikke opvaskes i opvaskemaskine.