Steba SV50 Sous Vide cirkulator er din bedste ven i køkkenet når det kommer til den omtalte og populære sous vide-madlavning. Udtrykket ”sous vide” betyder ”i vakuum”, og metoden går ud på at maden tilberedes i tætlukkede plastposer som sænkes ned i vand, hvor at temperaturen indstilles og opretholdes med præcision ved hjælp af en sous vide cirkulator. Dette giver en jævn og gennemgående tilberedning med perfekt resultat hver gang. Bedst af alt er, at tilberedningen mere eller mindre passer sig selv!
Denne model er en testvindende favorit, som tilbyder præcis temperaturkontrol op til 90°C med 0,5°C intervaller. Den opvarmer 20 liter vand til 56°C på 45 minutter og cirkulerer 12 liter pr. minut, hvilket giver en jævn varmefordeling og gode resultater. Fastgør staven enkelt på grydekanten med klemmen, indstil den ønskede temperatur og tid, og lad derefter din sous vide klare resten. IPX7-klassificeringen betyder at hele enheden er vandtæt, hvilket gør den brugervenlig og holdbar. Det perfekte køkkenredskab til at tage din madlavning til nye niveauer!