TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Sous-Vide

Her finder du alt du skal bruge for at lave sous-vide!
4 resultater sorteret efter
Sous-vide isoleringskugler - Sort - Steba
Steba

Sous-vide isoleringskugler, Sort

143 kr.313 kr.
På lager

Mere om Sous-Vide

Mangler du inspiration, opskrifter eller måske vil du bare gerne høre mere om Sous-Vide? Så kan du læse vores artikel om Sous-Vide.

Her finder du alt du behøver for at lave mad a la sous-vide! Sous-vide er en speciel metode af tilberedning af mad som indebærer at maden laves i en vakuumpakket eller dampet i en lufttæt pose som derefter placeres i et vandbad.

Vandbadet har en specifik temperatur og med denne teknik bliver temperaturen den samme på indsiden og ydersiden af maden, hvilket gør at alt bliver jævnt kogt, uden at den ydre side bliver overkogt. Dette bidrager til at maden bliver mere saftig end normalt og metoden sous-vide blev udført første gang i 70'erne af Georges Pralus i Frankrig.

Et vigtig redskab når man skal lave mad ifølge sous-vide er at skaffe en vakuummaskine som gør det muligt at vakuumpakke væske. Hvis man vil have et billigere alternativ kan man skaffe en vakuumforsegler, men så behøver du at være forsigtig når du vakuumpakker væske. Skulle du ville vakuumpakke væske kan du fryse det inden det lægges i vakuumposen.

Vakuummaskinen er en vigtig byggesten når det kommer til at lave mad sous vide, dessuden er det en god måde at påbevare og pakke mad. Sous-vide har indtaget de bedste resteauranter verden over og den giver maden rigtig topkvalitet og nu kan du opnå samme kvalitet i dit eget hjem.

Populære filtre

-

tirsdag den 20. februar 2024
Hvad er Sous-Vide og hvordan går det til?
Guides

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige