Klik her for at få 40 kr i rabat!
Vær den første til at få de eksklusive rabatter og køkkenkundskab
*Rabatkoden er personlig og gælder kun på køb over 499 kr. Ved at tilmelde sig, accepterer du at modtage mails og SMS’er fra Kitchentime med eksklusive kampagner og køkkenkundskab. Du kan afmelde dig når som helst.
Her finder du knivsliberen som skal holde dine knive skarpe og forlænge deres levetid.
I vores brede sortiment findes både elektriske og manuelle knivslibere, strygestål i forskellige materialer, slibesten, rulleslibere, vådslibere samt knivslibere der passer til keramiske knive.
Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så se vores guide om knivslibere her.
For at din kniv skal blive ved med at være skarp, er det vigtigt at vedligeholde knivsæggen gennem regelmæssig slibning. Som følge af det brede udbud af knive findes også et stort antal knivslibervarianter, så du kan vælge det helt rette slibeværktøj til netop dine knive! Strygestål bruges til at genoprette den oprindelige skarphed ved at fjerne ujævnheder, der er opstået på knivsæggen. Strygestål findes i flere forskellige materialer, der er tilpasset knivbladenes materialer. Strygestålet er perfekt til vedligeholdelse af dine knive, men efter et stykke tid skal kniven grundslibes for at få sin skarphed tilbage. Japanske knibe slibes mest effektivt med en slibesten, mens europæiske knive kan slibes med vådslibere eller rulleslibere. Vådsliberen er populær eftersom den er relativt let at anvende. Fordelen ved en slibesten er, at du også når nederste del af knivsæggen. Den elektriske knivsliber gør vedligeholdelsen af dine knive meget let da den tager hånd om slibningen automatisk. Uanset hvilken knivsliber du vælger, er det vigtigt at du er omhyggelig med at sikre, at den passer til det materiale dine knivblade er lavet i