TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind

Knivsæt

Et knivsæt er en perfekt måde at begynde din knivsamlig på!
70 resultater sorteret efter
Knivsæt i balsabox 35x38 cm - 6 dele - Satake
Satake

Knivsæt i balsabox 35x38 cm, 6 dele

1.245 kr.2.099 kr.
På lager
KAMPAGNER
12
Side 1 af 2

Mere om Knivsæt

Et knivsæt er noget der burde være i alle hjem, om det hænger på væggen, ligger i skuffen eller sidder i en super flot holder, kan det ikke undværes.En skrap kniv er det vigtigste i dit køkken, og er, i alt sin enkelthed, en af de mest simple opfindelser, som stammer helt tilbage fra stenalderen.

Mange af vores sæt med køkkenknive er tilpassede så de opfylder basisbehovet til almindelig madlavning og er optimale når man f.eks. flytter hjemmefra eller som gave til en nyudsprungen student som skal flytte hjemmefra om ikke alt for længe. Det er også den perfekte gave til ham eller hende, der har alt. Man går aldrig galt i byen med en nyt sæt knive. Et knivsæt er oplagt hvis du hurtigt og nemt vil udskifte de knive du allerede har.Flere af vores knivsæt leveres desuden i flot gaveindpakning eller inkluderer en form for knivopbevaring.

Vi har alt fra populære knivsæt fra Zwilling, knive med træskaft, nogle bordknive til bøffen, endda nogle sæt der kommer med opbevaring. - Køkkenknivenes verden er så stor at den rummer flere typer end der kan tælles, vi har med sikkerhed noget til dig!

Blandt vores mærker bag knivopbevaring finder du Zwilling, Satake, WMF, DUKA, Fiskars m.m.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige