TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Tilbage
Andet
Log ind
Madlavning/Køkkenknive/Japanske knive

Japanske knive

I vores sortiment finder du et bredt og varieret udbud af flotte og praktiske japanske knive til alle formål.
7 resultater sorteret efter
Kuro mori med saia/etui - 19,5 cm - Satake
Satake

Kuro mori med saia/etui, 19,5 cm

778 kr.1.189 kr.
På lager
KAMPAGNER

Mere om Japanske knive

En kniv er nemlig ikke bare en kniv; især en japansk kniv kan noget unikt med det skarpe blad og dets mange funktioner. Hvis du også vil have et lille hjørne af Japan i dit køkken, har vi et sortiment af japanske knive som kan bruges af alt fra kokke til amatører.

Japanske knive er specielle, da de har super skarpe blade og en lang holdbarhed, derfor er de vældigt populære over hele verden, blandt både professionelle kokke og hobbykokke.Tag et kig på vores brede udvalg af knive og find lige netop din favorit. Du finder alt fra moderne keramiske knive til elegante varianter med smukke træhåndtag.

Udover funktionalitet har de japanske knive et utroligt flot design og er fremstillet af forskellige materialer. Mange af knivene er designet specielt til specifikke opgaver, men en del passer også godt som allround-knive. De japanske stålknive er lavet i hårdere stål end de europæiske knive, hvilket gør at de kan slibes bedre og få et skarpere knivsæg. En japansk kniv passer til dig, som vil kunne hakke hurtigt og præcist.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder de absolut bedste knive, og bestræber efter at have noget i enhver prisklasse, design, farve og stilart – der skal være noget til alle. Vi har især en bred række af produkter fra Mcusta Zanmai, som er en markedsleder i den japanske knivindustri.

Populære filtre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - få 50 kr i rabat*

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige