x
x
Er du sikker på, du ønsker at tømme indkøbskurven?
Din nuværende varekurv vil blive tømt, hvis du vælger at gå videre med disse varer
* sammenlignsprisen refererer til den laveste pris produktet har haft de seneste 30 dage inden kampagnestart
Gratis fragt, på lager
Perfekt madlavning med sous vide-pakker fra tyske Caso og Steba
Sous vide er et madlavningsfænomen, der på mange måder har revolutioneret resultaterne for både professionelle og hjemmekokke de seneste år. For at lykkes rigtig godt med din sous vide madlavning skal du først have en god cirkulationspumpe, en vakuumpakker og vakuumposer. Et væld af varianter af disse findes på markedet, og mange kunder oplever tvivl om valg af model og mærke. Vi hos KitchenTime tilbyder derfor gerne et par forskellige pakker, der passer rigtig godt sammen! Denne pakkeløsning er specielt afbalanceret og udviklet til dig, der gerne vil i gang med at teste sous vide madlavning og gerne vil have gode ting, der holder og giver rigtig gode resultater over tid. Har du pakken derhjemme, mangler du kun en større grydeske eller varmebestandig beholder og rigtig lækre ingredienser – så er det bare med at komme i gang! Her er en beskrivelse af de forskellige dele inkluderet i pakken:
Steba SV50 cirkulationspumpe
Med titlen "Bedst i test" af Pricerunner - og det er der en grund til. Pinden kan varme op til 20L vand til 90°C med en nøjagtighed på 0,5° C. Sous vide cirkulatoren er på 800W, hvilket gør den kraftig og hurtig til at opvarme store mængder vand. Derudover kan du planlægge din "udvidelse" ved hjælp af den indbyggede timer.
VC10 Vakuumpakker
En rigtig god vakuumpakker til dig, der vil i gang med at teste fordelene ved at vakuumpakke din mad! Fordelen ved at vakuumpakke råvarerne, inden de er sous videas, er bl.a. at de får en helt jævn og fin overfladeeksponering for det optimalt tempererede vand. Dette i modsætning til hvis der er luftlommer i posen, som kan gøre tilberedningsresultatet ujævnt.
Maskinen kan håndtere poser og ruller med en maksimal bredde på 30 cm. Maksimalt vakuum på -0,8 bar. Maskinen er meget nem at bruge og både støvsuger og tætner automatisk. Vakuumhastighed ca 9L/minut. Leveres med 10 vakuumposer. Bemærk, at VC10 bruger en simpel svejsning til at lukke vakuumposen. Vi anbefaler, at du påfører endnu en svejsning før sous vide; dette er for at sikre, at posen forbliver helt tæt under hele processen!
Vakuumposer til sous vide madlavning
Holdbare vakuumposer af højeste kvalitet. Poserne har en let ribbet struktur i overfladen, som er med til at optimere vakuumemballagen. Med poser som disse i kombination med den medfølgende vakuumpakker fra samme producent får du en tæt og tæt lukket vakuumpakke. Vakuumemballage er med til at forlænge holdbarheden på din mad betragteligt, gør at de undgår såkaldte fryseforbrændinger, og er helt afgørende for sous vide madlavning!
Taskerne leveres i 50-pakninger og har den mest populære størrelse på 20x30 cm.
Vakuumruller - når du selv vil bestemme pakkens længde!
Holdbare, højkvalitets vakuumruller, fra tyske Caso. Vakuumrullerne kan koges og er derfor glimrende at bruge til deres sous vide madlavning! Har en ribbet struktur for at optimere vakuumemballagen.
Pakken indeholder 2 vakuumruller som har en bredde på 30 cm. Hver rulle har en længde på 600 cm.
Farve | Metal |
Materiale | Rustfri stål |
Effekt | 800 W |
Bredde/diameter | 8 cm |
Højde | 37.5 cm |
Artikelnummer | 10257461 / 72159453 |
Farve | Metal |
Materiale | Rustfri stål |
Effekt | 800 W |
Bredde/diameter | 8 cm |
Højde | 37.5 cm |
Artikelnummer | 10257461 / 72159453 |